Hoe het begon

Tijdens de opening van het festival Innovate in Arnhem ontmoette ik Anatoli en Sarina, de bedenkers van de Doli flessen. Hun enthousiasme is aanstekelijk, maar ze hebben ook vooral een heel goed verhaal. Op hun reis door Azië kwamen ze heel veel plastic tegen en ze besloten er wat aan te willen doen. Dat werden de Doli flessen. 

                                      

De fles

De drinkflessen zijn gemaakt van Borosilikatglas. Het voordeel hiervan is dat ze licht zijn, maar ook tegen warmte kunnen. Ze zijn dus ook heel geschikt voor koffie en thee. 
De opening van de fles loopt een beetje gebogen, dit zorgt ervoor dat je prettig kunt drinken uit de fles. De siliconen huls en dop zijn gemaakt van recyclebaar siliconen dus deze fles schaadt het milieu niet.

Doordat de dop 100% afsluit, kun je de fles zeker ook mee nemen onderweg. Gebruik hem op je bureau tijdens je werk, neem hem mee in de trein of ga er mee sporten.
De flessen zijn leverbaar in 7 verschillende uitvoeringen en zijn ook heel leuk om cadeau te geven of te krijgen natuurlijk :-) 

                                      


Als iedereen een kleine bijdrage levert in het reduceren van plastic, dan kunnen we samen iets moois bereiken! 

De flessen hebben inmiddels hun plek gevonden in de winkel: