Vanaf 14 april t/m 14 mei 2017 organiseren wij in samenwerking met Gien een speciale Gien maand.

Wij zijn er trots op dat dit mooie Franse merk onderdeel uitmaakt van onze collectie. De serviezen passen uitstekend binnen ons motto "Thuis eten tot een feest maken". Deze Franse serviezen zijn rijk gedecoreerd en hebben zeer uiteenlopende decoren, van kleurrijk tot klassiek, van bedrukt tot handbeschilderd en nog veel meer.

Één van de kenmerken is dat het servies nog in Frankrijk wordt geproduceerd, in het plaatsje Gien. De serviezen zijn van aardewerk gemaakt en hebben hierdoor een mooie landelijke uitstraling.Wanneer je een bord op tafel zet of je tafel er binnen of buiten mooi mee dekt, waan je je direct in Frankrijk.

Kortom van deze serviezen word je blij, wij in ieder geval wel!

Wij hebben in onze winkel in Arnhem verschillende tafels gedekt met de Gien serviezen, waaronder het nieuwe servies Jardin Extraordinaires. Het voorjaar spat er van af.

Tijdens de Gien maand ontvang je 20% korting op de gehele collectie, een unieke kans om je collectie uit te breiden of om er een begin mee te maken.

Daarnaast ontvang je bij aankopen van meer dan €100,- een blikje heerlijke thee van theehuis Thés George Cannon.

Op zaterdag 29 april organiseren wij in onze winkel een Thé Complet, oftewel een High Tea. De tafel is prachtig gedekt met Gien servies en aangevuld met heerlijke lekkernijen. Onze overburen van 'Hemels Lekker' uit de 7straatjes komen Eclaires bakken in de winkel, die kunnen uiteraard ook geproefd worden.

Je bent van harte welkom in de winkel!