Wat een ongelofelijke 2 weken hebben we achter de rug met als ulitieme beloning voor onze nieuwe winkel de benoeming tot Global Honoree 2018!

Wat er aan vooraf ging
In december waren wij al heel trots toen wij de Global Innovation Award voor Nederland uitgereikt kregen. Een prijs die ieder jaar door de beurs van Chicago wordt uitgeschreven.

Naast een oorkonde, wonnen wij een reis naar Chicago om onze award op te halen en aanwezig te zijn bij de uitreiking van de Global Honoree Awards.       

The best of the best
Deze award wordt aan 5 van de ‘National winners’ uitgereikt door een internationale jury van retail-experts. De reden dat het er 5 zijn is, dat je een winkel in Azië, niet kunt vergelijken met een winkel in Europa. Ook Harrods en Pollmann is een vergelijking van appels met peren.

Tot onze grote verrassing kregen wij ook een Global Honoree Award!

De jury heeft deze aan ons toegekend vanwege de architectuur van onze winkel, ons verhaal en historie, combinatie van online en offline winkelen en alle activiteiten die we in de winkel organiseren bijvoorbeeld demonstraties, workshops en bloggersevents.

Een bekroning op ons werk, de verandering die we 1,5 jaar geleden doorvoerden om te zorgen voor een toekomstbestendige organisatie en beter in te kunnen spelen op de behoefte van onze klanten.

De andere winnaars van de Global Honoree Award zijn Harrods London, The Chopping Block USA, Manufactum Duitsland en Tugo Columbia.

Warm onthaal
Bij terugkomst in Nederland in de winkel wachtte ons een geweldige thuiskomst! Ons team had de winkel prachtig versierd, eerder werden we al verrast met een enorm spandoek!
Natuurlijk hebben we het goed gevierd met elkaar! Deze award is door het hele team gewonnen!

Verder bouwen
Deze prijs geeft ons volop energie om verder te bouwen aan ons bedrijf. We zijn op de goede weg, maar hebben natuurlijk nog veel wensen en willen ons voortdurend blijven verbeteren! We willen van thuis eten een feest blijven maken en zorgen dat het voor onze klanten een feestje is om bij ons in de winkel of webwinkel te zijn!

 Op maandag 19 maart bestond onze organisatie 128 jaar, met deze award en veel enthousiasme kunnen we zeggen: Op naar de volgende 128 jaar!

 De internationale jury