Rosenthal Junto 

“Wij zijn aan het kijken voor een nieuw servies, we weten wel ongeveer wat we leuk vinden maar kunnen wel wat advies gebruiken” klinkt het als ik vraag…. “kan ik iets voor u doen?”

Na wat navraag te hebben gedaan blijkt dat deze mensen houden van koken en lekker gezellig en uitgebreid tafelen met vrienden en familie. Ze willen graag een servies dat ze kunnen uitbreiden met een verfijnde uitstraling.

Ons advies:  Junto van Rosenthal.

De organische vormen, het matte uiterlijk gecombineerd met  mooi glanzend porselein en een snufje hout accenten, maakt dat iedere gedekte tafel er heel mooi uitziet.

Junto (spreek uit Goento) betekent samen. Rosenthal heeft het Junto servies ontwikkeld met het motto: Vier het leven. Dit servies brengt moeiteloos en speels, mensen en hun liefde voor eten samen. Omdat er zoveel verschillende borden, serveerschalen en kommen verkrijgbaar zijn kun je moeiteloos gerechten uit iedere keuken van over de hele wereld presenteren op dit servies of dit nu een Pokébowl is of een stamppotje, alles kan.

De kleurcombinaties zijn ook eindeloos, je kunt mixen en matchen of alles van 1 kleur het maakt allemaal niet uit. Mijn persoonlijke favoriet is de kleur Aquamarine deze kleur is net nieuw toegevoegd aan de Junto collectie en combineert prachtig met de kleur slate grey en opal green bijvoorbeeld.

Naast dat een servies er mooi uit moet zien is het natuurlijk belangrijk dat het ook duurzaam is. Het porselein van Rosenthal is van hoge kwaliteit wat jaren gebruiksplezier garandeert.

“Zullen wij uw nieuwe servies aan u versturen, of neemt u het graag mee?” klinkt het als de klant na een tijdje puzzelen met de kleuren en de samenstelling van het nieuwe servies. Mevrouw antwoord: “we nemen het direct mee, ik kan niet wachten om iedereen uit te nodigen en heerlijk te gaan eten van ons nieuwe servies.”

Daarom is Junto onze, én inmiddels van vele anderen, favoriet!