In ons assortiment hebben we veel producten, waar we blij van worden. De bakvormen van Patiliss Le Creuset horen daar zeker bij.

Bakvormen heb je in vele soorten en maten, maar ook in vele verschillende soorten kwaliteit. Wij verkopen graag producten van goede kwaliteit en die lekker makkelijk in het gebruik zijn. Dat is ook zeker van toepassing op deze bakvormen.

Waarom worden we er zo blij van?
De laag is super glad, waardoor invetten eigenlijk niet nodig is. De bakvormen hebben siliconen grepen, die niet heet worden en je kan de vorm daarom makkelijk uit de oven halen.
De range van de bakvormen is zeer uitgebreid, van een cakevorm tot tulbandvorm, maar ook een rechthoekige vorm die je bijvoorbeeld voor je lasagne kunt gebruiken, maar ook als braadslede of om een cake te maken. Super handig en multifunctioneel dus.

Ja ze zijn niet goedkoop, maar je krijgt er levenslange garantie op. En geloof mij, dan heb je al heel wat van die goedkope vormen versleten. Je bespaart dus niet alleen op de totale aanschafprijs, je voorkomt ook een hoop ergernis!

En ze kunnen tot 240 graden verhit worden en vervormen niet.

Bekijk hier onze Patiliss collectie in de webwinkel. In onze winkel hebben we ze ook ruim op voorraad en bakken we geregeld iets lekker in één van de vormen. Dus ben je in de buurt, kom dan even proeven!