Cook & Serve like a Pro
In onze winkel komen heel wat professionele thuiskoks op zoek naar borden om hun heerlijke gerechten op te serveren. De borden van Manufacture zijn hier heel geschikt voor: de vorm is prachtig, de structuur is pracht en de kleur is prachtig. Je gerecht ziet er op deze borden dus echt uit als ene Pro.

Subtiel design voor een feestelijke tafel
Deze borden combineren prachtig met bloemen in een mooie vaas, bestek en mooie glazen. Zo wordt thuis eten een feest! Zwart, koper en wit een prachtige combinatie vinden wij.

          

Mooi én praktisch 
Dit servies is niet alleen mooi, maar ook praktisch. Het is van porselein gemaakt en dus heel sterk, het mag in de vaatwasser en de magnetron.  
Je kunt dit servies ook prachtig combineren met bijvoorbeeld Artesano Original of Serax Pure 

Mix & Match
Er zijn zo veel mooie combinatie mogelijkheden met dit servies, één daarvan willen we graag extra onder je aandacht brengen en dat is Manufacture Glow.
Deze borden zijn handbeschilderd en hebben een prachtige metallic uitstraling, maar bevatten geen metaal. Ideaal dus in gebruik én prachtig op tafel.

In onze winkel hebben wij deze series op voorraad en kun je ook je eigen combinatei maken. Bestel je liever vanaf de bank, dan kan dat natuurlijk ook!
Wanneer je onze hulp kunt gebruiken, dan doen wij dat graag in onze winkel, via de chat, telefoon of e-mail.