Er komen bij ons vele dozen per week binnen met artikelen voor onze winkel en webwinkel, die worden uitgepakt, verwerkt en in onze winkel gezet. Tot zo ver niets bijzonders.
Toen de dozen met daarin ons nieuwe Serax servies geleverd werd, waren wij blij, heel blij! Als kleine kinderen de dozen open maken en het servies bewonderen. Wauw, wat worden wij hier blij van! Mooi vormgegeven, mooie kleuren en materialen, mooie verpakkingen, top!

Serax is een Belgisch bedrijf dat in 1986 door Axel en Serge van den Bossche werd overgenomen van hun moeder. Tot dan, was het bedrijf vooral bekend om haar uitgebreide bloempottencollectie. Niet echt spannend, maar de broers brachten hier snel verandering in. Ze breidden de collectie uit met o.a. innoverend servies. Inmiddels is hun servies veel gebruikt in restaurants, waaronder ook een aantal toprestaurants in Nederland, waaronder Librije in Zwolle.
In Arnhem kun je o.a. van de prachtige borden van Serax eten bij De Steenen Tafel, zij maken de heerlijkste gerechten op de borden van Piet Boon.

Onze collectie
In 2016 opende Sergio Herman zijn Fritesatelier in Arnhem waar je heerlijke friet kunt eten. Vanaf 2017 is ook zijn servies in Arnhem te koop. Bij het ontwerpen van ‘Surface’ liet hij zich inspireren door de Noordzee. Het resultaat is prachtig. Een servies waar je dagelijks van kunt eten, maar ook mooie en bijzondere gerechten op kunt serveren.

Pascalle Naessens heeft al vele kookboeken uitgegeven, een servies past daar natuurlijk prima bij. Het kreeg de toepasselijke naam ‘Pure’. Heerlijk koken met mooi keramiek is pure romantiek, is pure interactie.

Ook de serie Aqua hebben wij aan onze collectie toegevoegd. De naam doet al vermoeden dat de serie uit blauwtinten bestaat, die prima met elkaar gecombineerd kunnen worden.

Dit servies kun je in onze winkel in de 7straatjes zien, voelen en beleven. Wij helpen je graag met advies of opties waar je zelf nog niet aan hebt gedacht.
Liever vanaf je bank bestellen, dat kan ook natuurlijk in onze webwinkel Servies.nl: Bekijk hier onze collectie in de webwinkel

Onze collectie is met Serax weer mooier, completer en groter. Daar worden wij nou blij van!