Combineren kun je leren, zeker met Serax!

      

Het combineren van serviezen is voor veel mensen een uitdaging. Voor mij is het schrijven van dit blog er een.
Hoe moet je nu schrijven over of iets wel of niet bij elkaar past. Moeilijk hoor. Het is heel vaak een kwestie van proberen en dan ineens is het er. Zo heb ik dat ook gedaan met de voorbeelden die je in deze blog ziet.

Vroeger kocht je een 12 persoonsservies van dezelfde serie en dan was je klaar. Die tijd ligt al ver achter ons. Tegenwoordig kan en mag er van alles. Mix & Match dat het een lieve lust is.

Serax is een merk dat zich uitstekend leent om te combineren. Dit merk werk met ontwerpers en beroemde koks  zoals Sergio Hermans en Pascale Naessens.

Sergio heeft zich laten inspireren door de Zeeuwse kust. Het resultaat is een stoer servies in prachtige natuurlijke kleuren.

Bij Pascale Naessens was haar ontmoeting met de tunesische Sabiha was het begin van haar fascinatie voor servies. De onderdelen zijn gebaseerd op organische lijnen.

Een servies waar we ook een uitgebreide collectie van hebben en wat een van mijn favorieten is is Terres de Reves. Een serie met vele tinten en veel onderdelen. Bijvoorbeeld een prachtig klein diep bordje voor een voorgerecht of juist als nagerecht.

De series zijn heel mooi van zichzelf, maar met een beetje lef ook prima te combineren. Lef heeft iedereen en wij zorgen alleen maar voor de inspiratie.

Een mooi bord kan je met zorg gekookte maaltijd nog specialer maken.

Het oog wil tenslotte ook wat!

In onze winkel in de 7straatjes in Arnhem kun je zelf je mix en match combinatie samenstellen. Kan je hulp of inspiratie gebruiken? Mijn collega's en ik helpen je graag.