Gietijzeren pannen en grills van Serax

Sinds 2 jaar hebben we Serax in onze collectie en daar zijn we maar wat blij mee. Mooie, trendy kleuren en vormen. Ze werken samen met goede koks, waaronder de Nederlandse topkok Sergio Herman.

In onze collectie hebben we onder andere het Surface servies, dat samen met Sergio Herman is ontworpen. In prachtige aardse tinten, die gebaseerd zijn op de Noordzee. De topkok is zelf intensief betrokken bij het ontwerp, anders wil hij zijn naam er niet aan verlenen. 

 

Ambiente in Frankfurt
Halverwege februari waren wij op Ambiente in Frankfurt, een belangrijke beurs waar onze merken hun noviteiten laten zien, maar waar we ook de trend zien en altijd weer naar nieuwe items zoeken voor onze winkel en webwinkel.

Bij Serax werden we verrast door de fantastisch mooie pannen in de Surface collectie. De pannen zijn prachtig! Mooie looks én functioneel, de perfecte combinatie wat ons betreft.

De pannen worden gemaakt in het Camogreen uit deze serie en ze zijn zwart geëmailleerd. 
Je mag ze op iedere warmtebron gebruiken, ook inductie, en ze mogen in de oven.

De pannen zijn nu op voorraad in onze winkel. Hier kun je ze ook in het echt bekijken, vasthouden. We hopen dat je er net zo enthousiast van wordt als als ons!