Bij ons in de winkel is het voorjaar op tafel!

Binnen ons team mag ik mijn creativiteit gebruiken om onze acht meter lange tafel te decoreren.

Nu is het LENTE! én bijna Pasen!

Een leuke en fijne tijd om je tafel mooi te dekken met frisse lente kleuren. Met hier en daar een eitje en een paashaas.

Kleur op tafel
Een beetje kleur aanbrengen bij een wit servies wat je misschien toch al in huis hebt kan makkelijk. Het hoeft niet altijd uit dezelfde serie te zijn. Combineren mag en is juist heel erg leuk. Mix & Match! Gele, groene, oranje bordjes of schaaltjes. Je hebt gelijk een voorjaarsgevoel.

Gebruik wat je in huis hebt
Het is ook zeker leuk om dingen te gebruiken die je toch al in huis hebt. Eierdopjes bijvoorbeeld. Voor onze tafel heb ik verschillende soorten gebruikt. Met een stukje oase erin en met wat bloemetjes heb je een heel leuk effect. Voor onze tafel in de winkel heb ik kunstbloemetjes gebruikt, maar iets uit de tuin kan ook.

Je kunt nu ook overal kleine bolletjes kopen. Als je ze per stuk in een waxinehouder zet heb je een “mini tuintje”.

Een ei kun je nog een jasje als een haas geven.  Hoe ga ik je dit uitleggen, maar ik zou zeggen kijk op de foto dan begrijp je wat ik bedoel.

Heel veel succes met de aankleding van je paastafel. Alles kan en mag. Wij vinden het heel leuk om ideeën te krijgen van onze klanten. Dus kom maar op met de foto’s.

Vrolijk Pasen!