Vrijdag 9 maart vliegen wij naar Chicago! In december mochten wij de Global Innovation Award voor Nederland in ontvangst nemen. Wij wonnen hiermee niet alleen een mooi certificaat, maar ook een volledig verzorgde reis naar Chicago.

Zaterdagavond is de prijsuitreiking voor alle 29 National winners en worden er ook nog 5 Global Honeree Awards uitgereikt. De andere winnaars zijn niet de minste, we nemen in de strijd om de global awars op tegen o.a. Harrods uit Engeland.

Spannend dus!

Jij kunt ook een prijs winnen!

Vanaf vrijdag maakt iedere betalende klant, kans op hele mooie prijzen. Hierboven zie je al een aantal van de hele mooie cadeau’s die te winnen zijn!

Op onze facebook en instagram pagina komen deze week ook verschillende te winnen prijzen voorbij dus hou het ook vooral in de gaten.

Hoe kun je winnen

Alle betalende klanten (online en in de winkel) kunnen hun naam, emailadres en de prijs die ze willen winnen achterlaten in de suprisebox. Voor de klanten die online bestellen, kunnen aangeven bij het plaatsen van hun bestelling wat ze willen winnen.

Uit alle inzendingen trekken Nick en Anke op zaterdag 17 maart, als ze terug zijn uit Chicago de gelukkige winnaars.