GEORG JENSEN

GEORG JENSEN

Bestek van Georg Jensen. De Deense zilversmid Georg Jensen was altijd zijn tijd ver vooruit. Met aansprekende moderne ontwerpen van de beste designers wist hij altijd ieders verbeelding aan te spreken en alle zintuigen te prikkelen. 

Vandaag de dag worden topontwerpers van over de hele wereld gevraagd een bestek te ontwerpen voor Georg Jensen. Bekende ontwerpers als Arne jacobseb en Maria Bertsen hebben een bestek ontworpen, waarna het uiteraard naar de ontwerper werd vernoemd. Ontwerper Jean Nouvel kreeg de eer speciaal voor het 100 jarig bestaan van Georg Jensen een bestek te ontwerpen. Dit bestek werd vervolgens bekroond met de prestigieuze "Red Dot Design Award".

Uiteraard heeft Georg Jensen ook zilver bestek in zijn collectie. Met de moderne bestekken Caravel en Piramids Georg Jensen uitstekend vertegenwoordigd in de moderne bestek wereld. Ook aan de kinderen is gedacht. Met enkele kinderbestekken in de collectie heeft Georg Jensen ook hier voor ieder wat wils.
Georg Jensen is, naast bestek, zeer goed vertegenwoordigd in het moderne huisdesign. Met een enorm scala aan, voornamelijk roestvrij stalen, design producten is ook op dit gebied veel te ontdekken voor de modern ingerichte woonkamer.

Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

21 per pagina

Artikelen 1 tot 21 van 115 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

21 per pagina

Artikelen 1 tot 21 van 115 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6