Kerst

tafelen  |  Koken  |  Dolce & Gabbana

De december voorpret kan nu echt beginnen! Is je keuken klaar om een feestmaal te bereiden en heb je voldoende servies om al je gerechten mooi op te dienen? Laat je inspireren door ons.

Een belangrijk onderdeel van kerst is natuurlijk het kerstdiner. Lekker uitgebreid samen koken en dan de hele avond heerlijk tafelen aan een eettafel die is gedekt met het allermooiste servies, glazen en bestek. Modern, klassiek alles kan.
Je kunt ook een speciaal kerstservies gebruiken, maar je eigen servies combineren met bijvoorbeeld mooie kerst schaaltjes of rode en groene elementen kan ook heel erg goed. Koop ook een mooi tafelkleed en waxinelichthouders of een speciale kandelaar. Je kunt er jarenlang plezier van hebben.

Een kersttafel kun je heel feestelijk dekken met een wit porseleinen servies van bijvoorbeeld Dibbern. Bij dit Duitse merk zijn ook mooie borden met een goud accent. Eén gang op zo’n bijzonder bord en je eten is bij voorbaat al geslaagd.Met glazen van Riedel die voor heel veel soorten wijn verschillende glazen maakt wordt het een mooi geheel.
Een ander idee is om je tafel aan te kleden in trendy Scandinavisch en geeft je huis een warme uitstraling. We denken dan aan het merk Iittala. Door het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout in combinatie met opvallend servies in natuurlijke en blauwe tonen waan je je direct in Scandinavië.Bij Alessi kun je kerstdecoratie vinden die je huis gezellig en in kerstsfeer maken. Denk aan bijvoorbeeld de kerstballen. Ze zijn ontworpen door Marcell Jori. En met de hand geschilderd. Er zijn niet alleen kerstballen, maar er is ook een piek.
Een goudkleurige engel, een hemels wezen, volgens de ontwerper, die is gekomen om de kerstsfeer te brengen. De ogen en de neus van de engel worden met de hand gedecoreerd. Elk jaar komen nieuwe kerstballen uit. Je kunt dus lekker sparen.
De fantasiefiguren van Alessi zijn ontworpen door Massimo Giacon. De figuren lijken op een mengelmoes van personages en een mix van verschillende rassen, maar ze staan allemaal voor geluk en optimisme.

Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

21 per pagina

Artikelen 1 tot 21 van 111 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

21 per pagina

Artikelen 1 tot 21 van 111 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6