Braadsledes

Een goede braadslede is ideaal wanneer je braadstukken, gevogelte, vis en ovenschotels wilt maken, maar ook  ideaal voor lasagne, groentegerechten of aardappelgratin. 

 

Een braadslede kun je op meerdere manieren gebruiken. Zo kun je hem gebruiken voor een voorbereiding op je fornuis waarna je hem vanaf je fornuis direct in de oven zet, of alleen in de oven. Verder kun je er voor kiezen je product(en) direct op de bodem te leggen, of op een rekje zodat sappen vrij uit kunnen lopen en opgevangen worden in de slede zelf.

Let er bij de aanschaf van een braadslede op of deze ook inclusief de handgrepen in de oven past.

Braadsledes die geschikt zijn voor gebruik op een directe hittebron zijn die van onder andere  Le Creuset en iittala Het zware materiaal is vormvast en zal daardoor niet kromtrekken bij het vooraf aanbraden van vlees of het naderhand afblussen. De Iittala Tools braadslede ontworpen door Björn Dahlström is gemaakt van roestvrij staal en heeft een aluminium kern. Deze laag aluminium zorgt voor een optimale warmtegeleiding door de hele slede. Als de braadslede alleen in de oven gebruikt hoeft te kunnen worden, zoals voor lasagne en ovenschotels. Dan is het materiaal van minder belang en tellen voorkeuren voor anti-aanbaklagen en vaatwasmachinebestendigheid.

Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

21 per pagina

8 artikel(en)

Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

21 per pagina

8 artikel(en)