Fluitketels

Gezellig een fluitketel op het fornuis. De fluitketels van Le Creuset zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, maten en soorten. Zoals de Le Creuset Tradition, Team Time, Zen, en Kone fluitketel. De knoppen en handgrepen zijn vervaardigd van hittebestendige kunststof, wat extra veiligheid tegen hitte biedt als u de fluitketel gebruikt.
Le Creuset fluitketels zijn gemaakt van geëmailleerd staal. Zij zijn dus geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie. Dankzij het brede, afneembare deksel is de fluitketel makkelijk te vullen en om te spoelen. Le Creuset geeft 5 jaar garantie op de fluitketels. De garantie gaat in vanaf de datum van de aankoop.

 

Is een waterkoker energie zuiniger?
Waterkoker of fluitketel, het lijkt nek aan nek te gaan, mits de fluitketel op gas wordt verwarmd. Voor kleine hoeveelheden lijkt de waterkoker te winnen. Let er bij de fluitketel in ieder geval op dat je hem niet te lang door laat koken. Maar het allerbelangrijkste is: verwarm niet meer water dan je daadwerkelijk nodig hebt!

Kortom: Kies wat u zelf het fijnste of leukste vindt. Een ketel staat gezellig en fluit als het water heet is. Een waterkoker met warmtemeter is handig als het water een bepaalde temperatuur moet hebben.

Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

21 per pagina

Artikelen 1 tot 21 van 28 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

21 per pagina

Artikelen 1 tot 21 van 28 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2