;

Koekenpannen

Koekenpannen hebben we allemaal bijna dagelijks in gebruik. Het is daarom goed om zorgvuldig te bepalen welke pan het beste bij je past. Een goed gereedschap is het halve werk.

 

Voor het bakken van een biefstuk is een RVS pan een ideale oplossing. De pan eerst goed verwarmen, boter erin en de biefstuk laat van zelf los als deze bruin is aan één kant. Roestvrijstalen koekenpannen zijn duurzaam en gaan een leven lang mee.

 

De pannen van Le Creuset hebben een anti-aanbaklaag .De binnen en buitenkant van hun pannen zijn met dezelfde anti-aanbaklaag behandeld zodat spatten makkelijk te reinigen zijn. Natuurlijk geldt ook voor deze pannen dat je er niet met een metalen voorwerp in mag krassen, want dan gaat de laag kapot. Het bakken in een pan met anti-kleeflaag heeft als voordeel dat er weinig olie of vet gebruikt hoeft te worden.

 

De Proline pannen van Demeyere zijn voor de echt kookliefhebber. Ze zijn gemaakt van 7 lagenmateriaal. Daardoor bakken ze tot aan de rand en bieden ze zo 50% meer bakoppervlak.

 

Alle koekenpannen moeten geleidelijk en gelijkmatig verwarmt worden. Als de pan heet genoeg is dan pas gaat de boter of olie erin. Wanneer vlees, gevogelte of vis dichtgeschroeid dienen te worden kunnen in eerste instantie middelmatige tot hoge temperaturen gebruikt worden, maar als de pan heet is en het voedsel is toegevoegd dan moet de temperatuur verlaagd worden. Een pan mag nooit op de maximale temperatuur gebruikt worden.

 

Is de keuze nog steeds heel erg moeilijk. Kom dan lang in onze winkel in Arnhem, bel of mail ons. Wij kunnen je vast verder helpen.

Prijs
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

21 per pagina

Artikelen 1 tot 21 van 47 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Prijs
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

21 per pagina

Artikelen 1 tot 21 van 47 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3