LAMPE BERGER

LAMPE BERGER

Lampe Berger werd in 2018 veranderd in Maison Berger. toen het merk 120 jaar bestond. Bijna net zo lang als wij, als Pollmann bestaan!

Lampe Berger
Dit merkt is ontwikkeld in Parijs en werd gebruikt in de ziekenuizen om de lucht te zuiveren. De branders zuiveren daadwerkelijk del ucht. Anders dan andere lampen worden door middel van de gepatenteerde brander eerst de nare luchtjes vernietigd en vervolens wordt er een geur verspreid in de ruimte.

Deze lampen zijn dus ideaal om vervelende luchtjes uit je kamer, keuken of andere ruimte te verwijderen. Denk hierbij aan kooklucht, de geur van een huisdier of als er gerookt wordt in huis.

Parfum Berger

Recent werd ook Parfum Berger toegevoegd aan de collectie. Dit systeem werkt met geurstokjes. Standaard worden er 8 stokjes meegeleverd. Vind je de geur te heftig, gebruik dan minder stokjes. Vind je de geur niet sterk genoeg, draai de stokjes dan regelmatig om.

Parfum Berger is ideaal voor op het toilet, badkamer of voor het verspreiden van een heerlijke geur in de woonkamer.

Kaarsen

Ook kaarsen hebben wij regelmatig op voorraad. Deze zijn vegan en dus van uitsluitend natuurlijke materialen gemaakt. De standaard kaars heeft maar liefs 80 branduren.

Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

21 per pagina

Artikelen 1 tot 21 van 127 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 7
Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

21 per pagina

Artikelen 1 tot 21 van 127 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 7