Nieuws

13-4-2016: Openingstijden wijzigen per 1 mei 2016

Per 1 mei wijzigen onze openingstijden van de winkel. De nieuwe openingstijden vindt u hier. Wilt u buiten openingstijden onze winkel bezoeken, neem dan gerust contact met ons op 026-4424103 of info@pollmann.nl om een afspraak in te plannen

8-6-2015: Wim Pollmann verhuist naar de 7straatjes

Familiebedrijf in artikelen voor tafelen en koken, Wim Pollmann, verhuist naar de 7straatjes te Arnhem. Dit jaar bestaat het bedrijf 125 jaar en deze mijlpaal is het startpunt voor verandering. De vierde generatie Nick en Anke Pollmann neemt het roer over van Wim en Margreet Pollmann en maakt het bedrijf verder klaar voor de toekomst.

De winkel Wim Pollmann verhuist daarom volgend jaar naar de Kerkstraat 41a te Arnhem in de 7straatjes. Dit gebied ontwikkelt zich sterk de afgelopen jaren. Steeds meer zelfstandige en specialistische winkels vestigen zich in de 7straatjes (Kerkstraat, Eiland, Bentinckstraat e.o.). Wim Pollmann geniet in Nederland bekendheid als specialist voor tafelen en koken. Deze specialisatie wordt ook op de nieuwe locatie voortgezet.

Een steeds groter deel van de omzet wordt via de webwinkel Servies.nl gemaakt. De verwachting is dat dit de komende jaren verder zal toenemen. De winkel zal steeds meer een showroomfunctie krijgen, waarin beleving nog belangrijker wordt. Leveringen worden, ook nu al, dezelfde dag thuisbezorgd. Op de nieuwe locatie worden winkel en webwinkel verder met elkaar geïntegreerd.

Wim Pollmann heeft zich in 125 jaar eerder verplaatst in de Arnhemse binnenstad. De afgelopen 75 jaar waren echter op de Vijzelstraat. Bij een sterk veranderend winkelgedrag hoort een andere locatie. Het huidige pand aan de Vijzelstraat is erg inefficiënt en voldoet niet meer aan de eisen van deze tijd en van de toekomst. Het nieuwe pand aan de Kerkstraat is compacter en zal flexibeler en eigentijdser worden ingericht. Een verdere automatisering maakt de efficiëntieslag compleet. Daarnaast zal nog meer gebruik worden van de nieuwste technieken, bijvoorbeeld online adviesgesprekken bij klanten thuis op de bank, Ipad zuilen in de winkel voor extra productinformatie, en het plaatsen van de aankoop. Er komt een keuken waar elke dag gekookt wordt met de producten uit de winkel en waar demonstraties worden gehouden. De webwinkel en winkel worden nog verder met elkaar verweven.

Dit jaar wordt gebruikt voor het leegverkopen van de voorraad in de winkel aan de Vijzelstraat. In 2016 wordt de nieuwe winkel in de Kerkstraat geopend.