ROYAL DOULTON

ROYAL DOULTON

Royal Doulton 

Dit merk heeft een zeer lange geschiedenis, want het merk werd opgericht in 1815. Vroeger was het een wat klassiek merk met veel decoren van bloemen. Al een aantal jaren maken ze verschillende eigentijdse serviezen die erg populair zijn.

 

Pacific

Het Pacific servies is op dit moment het meest populaire servies van Royal Doulton. Het blauwe servies valt zeer in de smaak in Nederland. Het is eigentijds, gemakkelijk in gebruik, voor iedere dag, maar ook leuk wanneer je vrienden of familie te eten krijgt. 

De serie wordt steeds uitgebreid met onderdelen en sets. Er zijn 6 verschillende decoren, die je prima kunt mix & matchen, waardoor zo jouw unieke combinatie bestaat. Uiteraard kun je ook alles van hetzelfde decor kiezen. Het is aan jou! 

Naast het porselein is er ook een melamine serie: Pacific Outdoor Living. Deze serie is ideaal om buiten in de tuin te gebruiken, mee te nemen naar een picnick of te gebruiken voor kinderen. 

 

1815

Royal Doulton 1815 is vernoemd naar het oprichtingsjaar van dit merk en werd in 2015 geintroduceerd ter gelegenheid van het 300 jarig jubileum. Het servies bestaat uit vrolijke kleuren, deze worden alleen in sets geleverd

1815 servies is ook in het wit en in het blauw leverbaar, deze items zijn los te bestellen.

 

Bowls of Plenty

Bowls of Plenty werd in 2018 aan de collectie toegevoegd en heeft dezelfde vorm als 1815, alleen zijn de kleuren anders. Een bowl gevuld met een gezond ontbijt, goede soep of lekkere pasta, maar ook een poke bowl of ramen kan je hier prima in maken.


Coffee Studio

Koffie is samen met thee het meest gedronken drankje wereldwijd. Met deze serie is er voor iedere koffieliefhebber iets in huis. Coffee Studio wordt geleverd in mooie verpakkingen, zo smaakt de koffie nog beter!

 

Gordon Ramsay

De serviezen Bread Street en Maze hebben wij beperkt in onze collectie. Online vind je een overzicht, in de winkel een klein beetje voorraad. 

Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

21 per pagina

Artikelen 1 tot 21 van 160 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 8
Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

21 per pagina

Artikelen 1 tot 21 van 160 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 8

Royal Doulton Pacific

 

Het populairste servies van Royal Doulton is op dit moment Pacific.

Dit servies heeft verschillende decoren: dots, lines, splash, brush, circle repeat en texture

De decoren Dots, Lines en Splash zijn het meest uitgebreid verkrijgbaar. Deze vind je in de serviesset van Pacific maar zijn ook los te koop.

Van de decoren Brush, Circle Repeat en Texture kun je tot nu toe alleen de grote beker los kopen. Anders koop je die in een set. 

 

Pacific serviesset

 

Er bestaat een 16-delige serviesset. Deze bestaat uit 4 dinerborden, 4 ontbijtborden, 4 diepe borden en 4 dessertschaaltjes. Deze set is leverbaar in Dots, Lines of Splash. De hele set wordt in 1 decor geleverd.

Stel je liever je eigen serviesset samen? Dat kan natuurlijk ook! Heb je hulp nodig, neem dan contact met ons op via de chatknop, bel of mail ons of kom langs in de winkel.