Bestek

Serviezen  |  Glazen  |  Cadeau  |  Pollmann - Exclusief
Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

10 per pagina

Artikelen 1 tot 10 van 34 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 1. Bestekset 12 persoons 75-dlg

  € 598,00
  De Dressed-serie is compleet in elk aspect van een typisch couvert en bestaat uit borden en kommen, bestek, glazen en pannen. Het is ontworpen door de Nederlandse Marcel Wanders. Wanders groeide op in Boxtel en studeerde cum laude af aan de School voor de Kunsten in Arnhem in 1988. Marcel Wanders' roem begon met zijn iconische Knotted Chair. Hij is nu alomtegenwoordig, en ontwerpt voor de grootste Europese fabrikanten van hedendaags design. Meer info
 2. Bestekset 12 persoons 66-dlg

  Normale prijs: € 753,75

  € 399,00

  Inhoud: 12 tafellepels, 12 tafelvorken, 12 tafelmessen, 12 koffielepels, 12 taartvorkjes, 1 saladebestek groot, 1 serveerlepel, 1 sauslepel, 1 serveervork en 1 taartschep Dit model heeft een moderne uitstraling en ligt heel prettig in de hand. Dit komt mede door de vlakke vorm van het heft. De messen van dit model zijn zeer scherp en blijven ook scherp, doordat het een holheft mes is. Dit model wordt gemaakt in Cromargan Protect staal, dit betekent dat het bestek in gebruik niet of nauwelijks krast. Na jaren van gebruik ziet het er nog als nieuw uit. Di bestek mag in de vaatwasser gereinigd worden. Op dit model ontvang je 30 jaar garantie. Meer info
Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

10 per pagina

Artikelen 1 tot 10 van 34 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Soorten Bestek

Bij de aanschaf van bestek kiezen veruit de meeste mensen voor een bestekset in plaats van los bestek. Dit is praktisch omdat je direct een complete collectie hebt en het vaak aanzienlijk in prijs scheelt. Besteksets zijn er in veel verschillende uitvoeringen, waarbij het aantal losse bestekdelen dat in de set zit een belangrijke eigenschap is. Het is daarom goed je af te vragen wat je precies in huis wilt halen met een bestekset; alleen tafelbestek of een uitgebreide collectie met extra bestekdelen?
Handig is dat je met een uitgebreide set in één keer alle bestekdelen in huis haalt die je wenst, en allemaal in een passend design.
Een nadeel van een set  kan zijn dat er soms delen inzitten die je niet gebruikt.
Het aantal delen en de samenstelling van een bestekset heeft niet alleen te maken met het soort bestek, maar ook met het aantal personen waarvoor je bestek nodig hebt. Het is daarom goed je dit eerst af te vragen, zodat je genoeg bestek in huis haalt zodat iedereen met hetzelfde bestek kan eten. Dat zijn natuurlijk niet alleen de leden van je huishouden, maar ook de gasten die ontvangt.

 

Naast de samenstelling van een bestekset is er bij je keuze natuurlijk nog iets erg belangrijk: hoe staat het bestek op je eettafel? Smaak is erg persoonlijk, maar het spreekt voor zich dat je het bestek mooi moet vinden en dat het moet passen bij de rest van je interieur en andere producten op tafel. Een andere belangrijke reden om de keuze te maken is hoe voelt een bestek in je hand. Heb je grote handen dan wil je misschien een ander bestek dan als je kleine handen hebt. Dus proberen is altijd goed.

Bekijk onze uitgebreide collectie online of in onze winkel in Arnhem.