Lepeltjes & vorkjes

Lepeltjes & vorkjes & kleine mesjes

Er zijn theelepeltjes en koffielepeltjes.Theelepels zijn de kleinste van alle drie

De koffielepels worden vaak ook als lepeltjes voor een dessert gebruikt. Om te roeren in een beker zijn ze groot genoeg, maar voor bij een kop en schotel zijn ze vaak te groot.

Vorkjes zijn natuurlijk voor bij een gebakje, maar ook in combinatie met een koffielepel zijn ze handig voor bij een klein gerecht of hapje.

Met fruitmesjes, de kleine uitvoering van het grote mes.Samen met de koffielepeltjes en de taartvorkjes heb je dan een prima klein couvertje. Ook voor kleine kinderen die nog niet met groot bestek kunnen eten is het een fijne oplossing.

Hoe vaak loop je niet te kliederen als je een bosse bol of tompoes netjes wilt eten?? Een klein mesje is ook een uitkomst. En  de mesjes zijn ook heel handig voor een kaasplankje.

WMF en Villeroy & Boch hebben een collektie die in een doosje zitten en daardoor prima als een mooi cadeautje gegeven kunnen worden

 

ONDERHOUDS TIPS:

Toch zijn er ook enkele tips: Houd de bestekdelen gescheiden en voeg geen 18/10 edelstaal en zilveren artikelen samen in de vaatwasmachine Haal altijd het bestek na het reinigen direct uit de vaatwasmachine en droog het met de hand na. Als u nachts uw machine laat reinigen stel dan een tijdschakelaar in zodat uw bestek niet te lang in de vochtige en warme omgeving staat. Dit om vlekken te vermijden die door vochtige omgeving en hoge temperatuur veroorzaakt kunnen worden.

Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

21 per pagina

Artikelen 1 tot 21 van 538 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 26
Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

21 per pagina

Artikelen 1 tot 21 van 538 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 26