Bestek

Serviezen  |  Glazen  |  Cadeau  |  Pollmann - Exclusief

Ons Aanbod Bestek

Je staat op het punt om nieuw bestek aan te schaffen. Omdat bestek duurzaam is en je vaak jarenlang gebruik wilt maken van je bestek, is het belangrijk om de juiste keuze te maken. Er is veel om uit te kiezen, Zo is het belangrijk om je af te vragen welke bestekdelen je zoekt, en voor hoeveel personen je bestek nodig hebt en welk design je mooi vindt. Hieronder vind je ons complete bestek assortiment.

Positie
Van laag naar hoog sorteren

Foto-tabel Lijst

21 per pagina

Artikelen 1 tot 21 van 3469 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 166
Positie
Van laag naar hoog sorteren

Foto-tabel Lijst

21 per pagina

Artikelen 1 tot 21 van 3469 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 166

Soorten Bestek

Bij de aanschaf van bestek kiezen veruit de meeste mensen voor een bestekset in plaats van los bestek. Dit is praktisch omdat je direct een complete collectie hebt en het vaak aanzienlijk in prijs scheelt. Besteksets zijn er in veel verschillende uitvoeringen, waarbij het aantal losse bestekdelen dat in de set zit een belangrijke eigenschap is. Het is daarom goed je af te vragen wat je precies in huis wilt halen met een bestekset; alleen tafelbestek of een uitgebreide collectie met extra bestekdelen?
Handig is dat je met een uitgebreide set in één keer alle bestekdelen in huis haalt die je wenst, en allemaal in een passend design.
Een nadeel van een set  kan zijn dat er soms delen inzitten die je niet gebruikt.
Het aantal delen en de samenstelling van een bestekset heeft niet alleen te maken met het soort bestek, maar ook met het aantal personen waarvoor je bestek nodig hebt. Het is daarom goed je dit eerst af te vragen, zodat je genoeg bestek in huis haalt zodat iedereen met hetzelfde bestek kan eten. Dat zijn natuurlijk niet alleen de leden van je huishouden, maar ook de gasten die ontvangt.

 

Naast de samenstelling van een bestekset is er bij je keuze natuurlijk nog iets erg belangrijk: hoe staat het bestek op je eettafel? Smaak is erg persoonlijk, maar het spreekt voor zich dat je het bestek mooi moet vinden en dat het moet passen bij de rest van je interieur en andere producten op tafel. Een andere belangrijke reden om de keuze te maken is hoe voelt een bestek in je hand. Heb je grote handen dan wil je misschien een ander bestek dan als je kleine handen hebt. Dus proberen is altijd goed.

Bekijk onze uitgebreide collectie online of in onze winkel in Arnhem.