Cadeau

Serviezen  |  Bestek  |  Glazen  |  Pollmann - Exclusief

Bij een speciale gelegenheid hoort een bijzonder cadeau. Een mondgeblazen vaas, een spectaculaire schaal of een mooie karaf.
Of bijvoorbeeld een dubbelwandige theepot voor de regenachtige herfstmiddag of olijfhouten tapassets voor de zomerse zaterdagmiddag.
Kortom cadeuas voor veel gelegenheden. We pakken het natuurlijk ook mooi voor u in. Mocht u via de website bestellen geef dan aan of het voor een cadeau is, want ook dan maken we er een mooi pakje van.

 

Voor een eigentijds "ik hou van Holland" cadeau. Of gewoon omdat het zo ontzettend leuk en mooi is. Kijk eens bij de collektie van Blue D1653. Gemaakt in Delft. De Blue D1653 producten zijn ontworpen door de (Nederlandse) gilde meesters uit de 21e eeuw; moderne, bekende Nederlandse ontwerpers. Zij bedenken en ontwikkelen nieuwe producten, geïnspireerd door de Royal Delft Master Painters. Deze schilders verfden het verfijnde gilde kunstwerk op het aardewerk.De samenwerking tussen de Designers en Royal Delft Master Schilders resulteert in producten die een eigen karakter te hebben; Delfts Blauw is de puurste vorm van Nederlands Design.

Villeroy & Boch heeft een mooie collektie vazen: Kima, Nek, Numa en Tiko. Ofwel etherisch slank ofwel in het spel vol finesses tussen rond en hoekig, ofwel in het elegante flessenformaat of als geheimzinnige amfora's: elke individuele vaas uit het nieuwe assortiment van Villeroy & Boch is gevoelvol en visueel opvallend. "Ik heb geprobeerd, klassieke vormen modern te interpreteren, waarbij het gebeeldhouwde karakter van de vazen op de voorgrond stond", aldus designer Iris Geyer over haar jongste creatie voor Villeroy & Boch.

Aanbiedingen
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

21 per pagina

Artikelen 1 tot 21 van 745 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 36
Aanbiedingen
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

21 per pagina

Artikelen 1 tot 21 van 745 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 36