Vazen

Laat u inspireren door een mooie vaas.

Geef een mooie vaas cadeau voor een bruiloft of verwen uw gastheer of gastvrouw met een mooie vaas. Soms is een vaas al een mooi object op zich en kan een enkele tak of bloem voldoende zijn.

Je kunt kiezen voor een strakke, trendy of klassiek vaas.

Een echte klassieker, maar ook van deze tijd is de vaas gemaakt door Alvar Aalto voor Iittala. Een vaas ontworpen in 1936.Het is een echt tijdloos design. De vazen worden met de hand gemaakt en pas na 30 uur hard werken door 7 vakmensen is de vaas klaar.

De vazen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zodat er voor elk interieur wel iets passends is. Een vaas uit deze collectie is zowel een plezier om zelf te hebben als om te geven als geschenk.

De glazenvazen van Villeroy & Boch zijn ook een lust voor het oog. Mooie diepe kleuren en in verschillende modellen. Als je er een paar bij elkaar zet heb je een echte eyecatcher in je kamer. Zelfs zonder bloemen zijn ze mooi. Voor elk seizoen is er een mooie kleur. Warme kleuren voor koude dagen en koele kleuren voor warme dagen.

Je kunt natuurlijk ook een vaas kiezen die een beetje neutraler is zoals de vazen gemaakt van porselein , passend bij de serviezen, van Dibbern. Mooie witte strakke of klassieke modellen waar bloemen fantastisch in uit komen. De hoofdrol voor de bloem.

Een mooi en echt Hollandse vaas is een vaas van Royal Delft. De serie Blue D1653 heeft een blauw met witte vaas die je bijvoorbeeld met een gerust hart weg kan geven in het buitenland. Gemaakt in Nederland met een trendy uitstaling

Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

21 per pagina

Artikelen 1 tot 21 van 145 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 7
Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

21 per pagina

Artikelen 1 tot 21 van 145 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 7