Leuke Champagneglazen

Wanneer je ergens een champagnekurk hoort knallen, dan weet je zeker dat er iets te vieren valt. In de jaren 60 werd champagne geserveerd in een coupe, maar nu weten we waarom dat niet goed is. Champagneglazen hebben een hoge vorm om het snel vervliegen van bubbels tegen te gaan. Het beste is het dus om champagne te drinken uit een flûte. Zo kun je langer genieten van dit feestelijke drankje. Een goed champagneglas is dun, zodat het glas snel de temperatuur van de champagne overneemt in paats van andersom.

Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

21 per pagina

Artikelen 1 tot 21 van 51 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

21 per pagina

Artikelen 1 tot 21 van 51 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Champagneglazen onderhoudstips:

Door gebruik van deze nieuwe grondsoort is de kelk en de poot zeer breukvast. Met name in de horeca kunnen ze dit soort glazen goed gebruiken. In deze sector wordt niet zachtzinnig met de glazen omgesprongen en sneuvelt een groot aandeel van de glazen in het bijzijn van de klant of in de keuken en zelfs in de vaatwasser. Glazen zijn veel breukgevoeliger als ze warm of heet zijn en met uitladen van de vaatwasser is de kans op breuk veel groter.