Dubbelwandige glazen

Mooie Dubbelwandige Glazen

Het is weer eens wat anders dan de klassieke Koffie en theekopjes. Koffie en thee drinken uit dubbelwandige koffieglazen geven een andere dimensie aan je koffiebeleving dan bijvoorbeeld porseleinen koffiekopjes. Smaken verschillen natuurlijk. Of je drinkt liever uit dubbelwandige koffieglazen of een koffiekopje.

Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

21 per pagina

6 artikel(en)

Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

21 per pagina

6 artikel(en)

Waarom Dubbelwandige Glazen?

Koffie blijft in dubbelwandige glazen veel langer warm vergeleken met porselein. Cappuccino blijft niet alleen langer warm maar ziet er door het kleurverloop ook nog eens leuker uit in koffieglazen. Ook koude dranken blijven langer op een lage temperatuur.
De dubbelwandige glazen uit de Artesano collectie van Villeroy & Boch zijn geschikt voor het drinken van zowel warme als koude dranken. De glazen zijn vervaardigd uit hittebestendig borosilicaatglas. Dit betekent dat het glas bestand is tegen zeer hoge temperaturen. De dubbele wand van de glazen zorgt voor een efficiënte isolatielaag. De dubbele wand zorgt er tevens voor dat u uw handen niet zult branden aan het glas, omdat deze koel aan blijft voelen.

 

Dubbelwandige glazen zonder oor zijn ook prima geschikt om een mooi gerecht in te serveren.