Glazensets

Mooie Glazensets

Bent u op zoek naar een nieuwe glazen set? Bij Servies.nl kunt u kiezen uit een groot assortiment. In verschillende prijscategorieën bieden wij u prachtige glazensets. Met een stijlvolle glas set geeft u een saai aangeklede tafel een geweldige en feestelijke uitstraling. Zie hieronder ons volledige voorraad glazensets.

Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

21 per pagina

15 artikel(en)

Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

21 per pagina

15 artikel(en)

Soorten Glazensets

De smaak van wijn wordt door diverse factoren beïnvloed. Onder andere de wijn zelf, de temperatuur waarop de wijn geserveerd wordt, maar ook het glas waaruit je het drinkt zijn van belang. Als je op zoek bent naar nieuwe wijnglazen is er echter veel om uit te kiezen.

 

Glazen voor rode wijn hebben een kelk die doorgaans vrij rond en groot is. Zo kan er meer zuurstof bij de wijn en blijven de aroma's goed in het glas. Glazen voor witte wijn hebben een iets kleinere kelk. Witte wijn hoeft namelijk minder te 'ademen' dan rode wijn. Een de wijn moet koel blijven. Ook rosé kan prima in een witte wijn glas.

 

Glazen voor champagne en andere mousserende wijn hebben een smalle, hoge kelk. Dit ziet er feestelijk uit, én zorgt er voor dat de bubbels langer in de wijn blijven. De aroma's van de wijn kunnen in champagneglazen wel sneller vervliegen.

 

Moeilijk kiezen? We helpen je  graag op weg