Koffie- & theepotten

Het verschil tussen een koffie en een theepot is: Een koffiepot is een hoog model en een theepot is laag en wijd. Eigenlijk hetzelfde als bij de kopjes. Koffie moet langer warm blijven en thee kan doordat het met kokend water gezet wordt wel wat afkoelen.

 

Een dubbelwandige theepot van Bredemeijer is natuurlijk helemaal fijn. Zo blijft je thee lekker lang warm Bredemeijer is al decennialang dé fabrikant van luxe koffie- en theeproducten en dat komt doordat het een van de oudste Nederlandse bedrijven in de sector is. Toen meneer G. Bredemeijer de zaak startte in 1914 in Hilversum had hij waarschijnlijk niet durven dromen dat zijn merk een begrip zou worden! Bredemeijer biedt een compleet en bovendien duurzaam assortiment en ook de mooie ontwerpen van Bredemeijer zijn onmiskenbaar! Of je nu kiest uit de collectie dubbelwandige theepotten of thee-accessoires, er is voor elk wat wils.

Een theepot bij je series van porselein of aardewerk is ook mooi. Zo heb je alles bijpassend.

 

Omdat zwarte thee veel theine bevat kan het zijn dat kopjes of bekers een zwarte aanslag aan de binnenkant krijgen. Dit kun je gewoon verwijderen met een beetje schuurmiddel. Voorkomen kan je alleen door andere thee te drinken.

Bij een glazen theepot zie je gemakkelijk hoe sterk je thee is en hoeveel thee er nog in zit. Een glazen theepot zorgt er niet voor dat je thee langer warm blijft. Daarom zijn er vele glazen theepotten verkrijgbaar in combinatie met een rechaud of theemuts.

Vind je het moeilijk om te bepalen welke theepot het beste bij je past. Neem gerust contact met ons op of kom langs. Wij adviseren je graag.

Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

21 per pagina

Artikelen 1 tot 21 van 210 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 10
Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

21 per pagina

Artikelen 1 tot 21 van 210 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 10