Schalen

Leukste Schalen

Niet iedereen is zich er van bewust, maar we hebben massa’s schaaltjes en schalen in onze keukenkastjes liggen.
Schaaltjes van 13 of 15 cm gebruik je voor desserts.
Schaaltjes en schalen zijn te koop van glas, duurzaam porselein, aardewerk en plastic schaaltjes natuurlijk voor een leuke picknick. Bekijk hieronder onze ruime selectie schalen.

Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

21 per pagina

Artikelen 1 tot 21 van 1281 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 61
Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

21 per pagina

Artikelen 1 tot 21 van 1281 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 61

Soorten Schalen

Met een mooie grote saladeschaal op tafel kunnen je gasten zelf hun salade opscheppen,en voor een brunch kunnen er de broodjes in.
Naast de functionaliteit kan zo’n schaal ook een opvallend stuk op tafel zijn. Schalen en schaaltjes zijn dus multifunctioneel. Je kunt een goede combinatie vinden van gemak en design bij bijvoorbeeld Rosenthal. Een merk met moderne series soms al lang geleden ontworpen,maar nog steeds van deze tijd. Dat vind je natuurlijk ook bij Iittala.
Bij de serviezen van Villeroy & Boch zijn ook heel veel schaaltjes en kommetjes te vinden. Vaak verschillende series van hetzelfde materiaal waardoor je ze heerlijk door elkaar kan gebruiken.
Is het moeilijk kiezen tussen al die mooie schaaltjes kom dan gerust langs bij onze winkel in Arnhem. We adviseren je graag

 

Onderhoud Schalen

Wanneer u schalen hebt gevonden die helemaal bij u en uw gezin passen, is het natuurlijk de bedoeling dat u er zo lang mogelijk van kan genieten. Houd er daarom rekening mee dat niet alle servies oven- of magnetronbestendig zijn. Ook kan het zijn dat de serviesset niet in de vaatwasmachine gewassen kan worden.