ARZBERG

ARZBERG

Arzberg

Het Duitse merk Arzberg is al jaren een onderdeel van onze collectie, zowel in onze winkel in de 7straatjes in Arnhem als online op Servies.nl. Het merk bestaat al sinds 1931 en is sinds een aantal jaren onderdeel van de Sambonet groep, waar ook merken als Rosenthal en Thomas onderdeel van zijn.

 

Arzberg Servies

Het bekendste servies van Arzberg is zondermeer Arzberg Tric. Dit servies wordt in heel veel kleuren gemaakt, maar het populairst is toch Tric Wit. Het Tric servies is ontworpen door de broers Sieger. Kenmerkend voor hun ontwerp zijn de strakke lijnen, die goed uitkomen in de konische vorm. De kommen en sommige schalen zijn ook in rond verkrijgbaar. 

Er zijn ook een aantal andere series van Arzberg servies die wij in collectie hebben, de voorraad is hiervan beperkt. Uiteraard kunnen wij dit wel voor u bestellen. 

 

Arzberg Porselein

Het servies van Arzberg wordt gemaakt van hard porselein. Als je het servies op zich ziet, is het wit, maar als je het naast een Bone China servies houdt, dan lijkt het grijs wit. 
Wat fijn is aan het Arzberg Porselein is dat het op een hoge temperatuur wordt gebakken, hierdoor is het niet poreus en kan het tegen een stootje.

Dit porselein mag ook in de vaatwasser dus ook nog een gemakkelijk in het (dagelijks) gebruik.  

 

Arzberg Borden

De borden uit de Tric serie zijn verkrijgbaar in dinerbord, ontbijtbord, diep bord, pastabordgebakbord en onderbord.

Sinds 2017 is er van Tric White ook een diep bord met een hogere rand. Dit bord is ideaal voor pasta- en rijstgerechten. Dit bord wordt tot nu toe alleen in Wit, Vivid Bloom en Fancy Blue gemaakt en is dus niet leverbaar in de andere kleuren. 

Het pastabord wordt alleen in het wit gemaakt. 

 

Arzberg Kop en schotel

In het Arzberg Tric servies heb je een espressokop en -schotel, koffiekop en -schotel, theekop en -schotel en de soepkop en -schotel. De broers Sieger houden van functioneel design en dat blijkt ook maar weer uit het ontwerp van de schotel. De schotel voor de espressokop, past ook voor de senseobeker (deze wordt alleen nog in het wit gemaakt). De schotel voor de koffiekop, theekop, soepkop en beker zijn exact hetzelfde. Je kunt dezelfde schotel dus voor meerdere soorten koppen gebruiken. 

Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

21 per pagina

Artikelen 1 tot 21 van 319 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 16
Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

21 per pagina

Artikelen 1 tot 21 van 319 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 16