Hapjespannen

Een hapjespan wordt ook wel sauteerpan genoemd, de naam komt van het Franse woord sauter, wat springen betekent. Het is eigenlijk niet veel anders dan een koekenpan met een hogere en rechte rand. De rechte rand zorgt ervoor dat een hapjespan zich beter leent voor het bereiden van éénpansgerechten en grotere hoeveelheden dan een koekenpan. Je kunt de ingrediënten namelijk gemakkelijk omscheppen zonder dat het over de rand gaat. Daarnaast zijn er veel hapjespannen die geleverd worden met een (glazen) deksel waardoor je ingrediënten kunt laten sudderen zonder het vocht te verliezen.
De pannen hebben een vlakke bodem waardoor je er veel ingrediënten in kwijt kunt en het omscheppen makkelijker gaat. De pan kan door de recht wand de warmte ook veel beter in de pan houden. De pan kan dus lekker heet worden.

 

De hapjes en koekenpannen van Woll hebben een unieke kras- en slijtvaste bodem. Dit maakt dat je niet in paniek hoeft te raken als je per ongeluk met een metalen voorwerp het eten in de pan omschept. De laag is zo hard dat er bijna niets mee kan gebeuren. Woll heeft ook afneembare handgrepen. Handig voor in de kast, maar ook fijn als je de pan in de oven wilt gebruiken.

 Zit er geen deksel bij de hapjespan van uw keuze? Geen nood: Le Creuset en Demeyere verkopen losse deksel voor alle maten pannen.

Is het lastig om de juiste pan te vinden? Kom langs in onze winkel in Arnhem of mail ons je vraag. Wij helpen je graag.

Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

21 per pagina

14 artikel(en)

Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

21 per pagina

14 artikel(en)