Koekenpannen

Iedereen heeft ze in de kast staan: een koekenpan. In ons assortiment hebben we verschillende soorten en maten koekenpannen. In onze collectie vind je topmerken als Demeyere, Le Creuset, Point Virgule, Habonne en DeBuyer.

Koekenpannen met anti-kleeflaag
Deze pannen zijn gemakkelijk in gebruik, want er blijft niets plakken in de pan. De pannen zijn geschikt voor het bakken van een ei, aardappels, pannenkoeken en gepaneerde producten, zoals een schnitzel. Het is heel belangrijk dat je de pan niet te hoog verwarmd. Er zijn ook koekenpannen met een keramische laag. Deze mag je wel hoog verhitten en plakken niet.

Stalen koekenpannen
Deze pannen hebben een zeer goede geleiding en kun je voor alles gebruiken. Deze pannen mogen hoog verhit worden (maar nooit de boost stand) en zijn geschikt voor het bereiden van biefstuk, maar ook een ei of pannenkoeken kun je hier prima in bereiden. Stalen koekenpannen hebben minimaal 3 lagen, maximaal 7 lagen. Hoe meer lagen de pan heeft, hoe beter de geleiding is. Op de stalen koekenpannen uit onze collectie, ontvang je levenslange garantie.

Gietijzeren koekenpannen
Ze zijn misschien wat zwaarder, maar door de goede warmtegeleiding zijn ze ideaal in gebruik. Je kunt ze voor van alles gebruiken. In onze collectie vind je de gietijzeren koekenpannen van Le Creuset, waar je levenslang garantie op krijgt.

Plaatstalen koekenpannen
Dit is iets lichter dan gietijzer en het voordeel hier van is dat je er zelf een anti-kleeflaag in kunt branden d.m.v. olie. Deze pannen was je af met alleen heet water, om te voorkomen dat de anti-kleeflaag er weer uit gaat.

Winkel in Arnhem 7straatjes
Wil je meer informatie over de pannen, kom dan langs in onze winkel, bel of mail ons. Chatten kan natuurlijk ook! In onze winkel in Arnhem, hebben we een keuken, waar je alle pannen kunt uitproberen. Uiteraard helpen we je graag!

Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

21 per pagina

Artikelen 1 tot 21 van 48 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

21 per pagina

Artikelen 1 tot 21 van 48 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3