Dinerbestek

Een dinerbestek of tafelcouvert bestaat uit een groot mes, grote lepel en een grote vork.

 

Het uitzoeken van een bestekset is niet makkelijk. Het moet niet alleen mooi en praktisch zijn, maar ook fijn in de hand liggen. Voor grote of kleine handen...Het kan nogal wat uitmaken. Het is tenslotte een gebruiksartikel. Om verschillende modellen met elkaar te vergelijken geven we je graag advies in onze winkel in Arnhem.

 

Er zijn verschillende materialen en uitstralingen bij bestek. Niet alleen is er onderscheid tussen verzilverd en edelstaal, maar ook tussen de edelstaal modellen is een kwaliteit te onderscheiden. Mat en glanzend bijvoorbeeld. Geborsteld of gezandstraald bestek is mat en gepolijst is glanzend.

 

Messen uit een stuk worden niet van roestvrij staal gemaakt omdat dit te zacht is om mee te snijden Bij een mes uit twee delen is het lemmet gemaakt van messen staal en wordt met een lange pin in heft heft gesmeed.We noemen dit holheftmessen. Bestek waar de messen uit twee delen bestaan zijn duurzaam en kunnen goed in de vaatwasser.

 

ONDERHOUDS TIPS:

Toch zijn er ook enkele tips: Houd de bestekdelen gescheiden en voeg geen 18/10 edelstaal en zilveren artikelen samen in de vaatwasmachine. Haal altijd het bestek na het reinigen direct uit de vaatwasmachine en droog het met de hand na. Als u nachts uw machine laat reinigen stel dan een tijdschakelaar in zodat uw bestek niet te lang in de vochtige en warme omgeving staat. Dit om vlekken te vermijden die door vochtige omgeving en hoge temperatuur veroorzaakt kunnen worden.

Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

21 per pagina

Artikelen 1 tot 21 van 770 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 37
Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

21 per pagina

Artikelen 1 tot 21 van 770 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 37