Serviezen

Bestek  |  Glazen  |  Cadeau  |  Pollmann - Exclusief

SERVIES: onmisbaar voor gezellige etentjes of een snel doordeweeks ontbijt.

 

Als je lekker gekookt hebt wil je eigenlijk ook een mooi bord op het op te serveren. Misschien extra feestelijk voor een speciale gelegenheid en lekker praktisch voor elke dag. Van mok, schaaltje of beker tot dekschaal je kunt het bij ons vinden. Verschillende merken en materialen. Wij hebben de grootste collectie serviezen van Nederland.

 

Porselein servies is mooi strak en heel erg sterk. Zoals het merk Rosenthal, Arzberg, Sieger en Thomas. Deze fabrikanten maken servies van “hard porselein”. Sterke en mooi dun. Heel wit en onderling te combineren. 
Dibbern, en een aantal series van Villeroy & Boch en Wedgwood worden gemaakt van Bone China. Een super dun, bijna doorschijnend porselein in een warme witte kleur.
Ittala, Arabia en een aantal series van Villeroy & Boch worden van vitro porselein gemaakt. Van Iittala en Arabia kunnen alle onderdelen van het servies zelfs in de oven. Zelf de kopjes waar je misschien niet zo snel aan zou denken, maar een lekker uiensoepje met een bladerdeeg kapje kan zó in de oven
Royal Doulton maakt mooie basis serviezen soms met een stoer uiterlijk en altijd prima oom te mixen.
Bij Gien en Wedgwood zijn de serviezen van aardewerk gemaakt. Dit geeft een landelijke uitstraling. 

 

Waarom zou je alles van één serie nemen. Mix en Match is helemaal van deze tijd. Zo is er dus voor iedereen een mooi servies te vinden

 

Bijna alle serviezen kunnen gewoon in de vaatwasser behalve serviezen met goud of zilver in het decor. Als je een feestje hebt kan het best een keertje op een programma met een lage temperatuur, maar dagelijks is niet aan te raden.

 

Maak met behulp van het filter uw keuze. Voor vragen of advies kunt u ons ook even bellen of emailen. Wilt u de producten eerst bekijken dan bent u van harte welkom in onze winkel in de '7straatjes' in Arnhem.

 

 

Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

21 per pagina

Artikelen 1 tot 21 van 6238 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 298
Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

21 per pagina

Artikelen 1 tot 21 van 6238 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 298