Serviessets

Prachtige Serviessets

Bent u op zoek naar een nieuwe serviesset? Bij Servies.nl kunt u kiezen uit een groot assortiment. In verschillende prijscategorieën bieden wij u prachtige serviessets. U kunt daarbij kiezen uit grote- of kleine serviessets. Een kleine set met verschillende borden kan een maaltijd ineens heel anders maken. U heeft u ingespannen voor een ontbijt, lunch of diner. Dan is het belangrijk dat er een basisservies in huis is. Uw inspanning verdient het immers om mooi gepresenteerd te worden op borden, mokken, kommen en schalen. Met een stijlvolle serviesset en enkele mooie servetten geeft u een saai aangeklede tafel, een geweldige uitstraling.

Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

21 per pagina

Artikelen 1 tot 21 van 72 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

21 per pagina

Artikelen 1 tot 21 van 72 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Keuze Serviessets

Bij het uitkiezen van een serviesset heeft u de keuze uit verschillende merken. Op servies.nl kunt u voor een serviesset kiezen uit de merken Villeroy & Boch, Royal Doulton en Wedgwood. Royal Doulton is onder andere bekend, doordat Gordon Ramsay (de bekende Britse topkok) binnen het merk een collectie heeft. Onze serviessets worden aangeboden in de kleuren wit, blauw, groen, geel of divers. Ook kunt u een onderscheid maken in het materiaal en de stijl. Kiest u voor een moderne of juiste klassieke stijl? Of vindt u juist het materiaal erg belangrijk? Denk hierbij aan porselein, aardewerk of zelfs hout. Er zijn zelfs serviessets speciaal voor de kinderen. Op de pagina kinderservies kunt u een bordje en bekertje kopen voor uw kind.

 

Onderhoud Serviessets

Wanneer u een serviesset hebt gevonden die helemaal bij u en uw gezin past, is het natuurlijk de bedoeling dat u er zo lang mogelijk van kan genieten. Houd er daarom rekening mee dat niet alle servies oven- of magnetronbestendig zijn. Ook kan het zijn dat de serviesset niet in de vaatwasmachine gewassen kan worden.

 

Onze complete serviessets verdienen een mooi plekje in de keuken, We hebben de mooiste sets voor het ontbijt of zelfs voor alle maaltijden.