Besteksets

Prachtige Besteksets

Fijn aan een complete cassette is dat je bij een mooi gedekt tafel iedereen hetzelfde bestek kan geven.
Een complete cassette bestaat meestal uit tafelcouverts,en een aantal opschep delen. Soms zitten er ook dessertcouverts,koffielepels theelepels en taartvorkjes bij maar dat is afhankelijk van de fabrikant en de samenstelling.
Onder een tafelcouvert verstaan we een lepel, vork en een mes.

 

En hoe schrijven de regels het ook al weer voor??? Van buiten naar binnen. Dus het tafelcouvert ligt direct naast je bord en daarnaast komen het viscouvert of het kleine couvert.

Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

21 per pagina

Artikelen 1 tot 21 van 265 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 13
Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

21 per pagina

Artikelen 1 tot 21 van 265 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 13

Soorten Besteksets

De besteksets zijn in verschillende materialen verkrijgbaar. Verzilverd, zilver en R.V.S. Verzilverd en zilver heeft een mooie warme glans. In verzilvering kan verschil zijn. Hoe hoger het getal hoe zwaarder de verzilvering. Is het bestek zwaar verzilverd dan gaat het langer mee. Het wordt op de volgende manier berekend: als er 100 gr. verzilverd staat, dan betekend het dat op 12 lepels en vorken 100 gram zilver is gebruikt. Verzilvering kan aangebracht worden op R.V.S. of zoals Robbe & Berking het doet op alpaca. Je moet wel poetsen om het mooi te houden, maar tegenwoordig kan het wel gewoon in de vaatwasser.

 

Wij raden wel bij elk bestek aan om de vaatwasser met beleid te gebruiken. Mocht je daar vragen over hebben dan kunt je ons gewoon bellen. R.V.S. heeft geen speciaal onderhoud nodig.