Borden

Mooiste Borden

Er zijn heel veel soorten en maten borden: risotto- en pastaborden, amuse- en gebakbordjes. Het belangrijkste van een servies zijn natuurlijk de diner- en ontbijtborden, want die gebruik je dagelijks. Voor een dinerbord is ongeveer 27 cm groot genoeg. Deze maat past ook prima op een onderbord. Wil je het extra mooi en culinair presenteren, neem dan een bord van ongeveer 30 cm.

Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

21 per pagina

Artikelen 1 tot 21 van 1764 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 84
Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

21 per pagina

Artikelen 1 tot 21 van 1764 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 84

Soorten Borden

Heeft een bijzondere vorm je voorkeur kijk dan eens bij de merken Rosenthal en Alessi; driehoekige of vierkante borden, veel vormen zijn mogelijk. Zoek je eigentijds en heel functioneel servies dan is Teema van Iittala een hele mooie serie. Goed te combineren en in een interieur van deze tijd zal het niet misstaan.

Een mooie serie in een landelijke stijl of een mooi servies voor buiten? Dan is er bij onze Gien-collectie vast iets te vinden. Ook misschien wel mooi te combineren bij wat je al in de kast hebt staan.

Er zijn borden van verschillende materialen. Er bestaan diverse soorten porselein en aardewerk. Porseleinen borden zijn het sterkst. Je stoot er niet gemakkelijk een stukje af en aardewerk kan soms zelfs in de oven. Een goede kwaliteit is dus niet aan prijs gebonden maar aan het materiaal waar het van gemaakt wordt. Een bord moet aan veel eisen voldoen en kun je in vele prijsklassen kopen. Kijk bijvoorbeeld ook eens bij Royal Doulton. Succes en plezier met zoeken op onze website.

 

Onderhoud Borden

Wanneer u de borden hebt gevonden die helemaal bij u en uw gezin passen, is het natuurlijk de bedoeling dat u er zo lang mogelijk van kan genieten. Houd er daarom rekening mee dat niet alle serviezen oven- of magnetronbestendig zijn. Bekijk hier onze magnetronbestendige borden en ovenbestendige borden. Eigenlijk kunnen bijna alle borden in de vaatwasser en dat is natuurlijk wel zo fijn. Wij adviseren wel om een vaatwasser met beleid te gebruiken. Niet te hoge temperaturen en niet te lang programma. En haal de vaatwasser leeg als deze klaar is zodat het servies niet te lang in een vochtige ruimte is. Maar let op de onderhoudsadviezen, het kan zijn dat servies niet in de vaatwasmachine gewassen kan worden.