Serveerbestek

Serveerbestek is alles waar je mee op kunt scheppen. Dus van een visdiencouvert tot een taartschep. Meestal zitten er in cassette's opscheplepels en een sauslepel. Bij klassieke modellen is er ook nog onderscheid tussen een aardappellepel en een groentelepel.
Dan zijn er vaak ook nog soeplepels, compotelepels, suikerschepjes en een slacouvert. Een taartschep kun je natuurlijk ook van een andere serie kopen, maar het is wel mooi als de taartvorkjes bijpassend zijn.
Het grote verschil tussen een taartschep en een gebakschep is de groote. Een taartschep loopt vaak puntig toe terwijl een gebakschep korter,recht en breder  is.

 

Bijzonder en niet bij alle series verkrijgbaar is bijvoorbeeld een risotto of rijstlepel. Bij Robbe & Berking maken ze deze lepel wel. Net als een aspergeschep. (Een soort grote gebakschep met ribbels)
Vis diencouverts zijn ook niet meer zo vanzelf sprekend in een collectie, maar voor een echte vis liefhebber toch wel erg mooi en prettig in gebruik.
Net als een trancheercouvert. Dit is een groot scherp mes en een vork om het stuk vlees aan tafel te snijden.

 

Vraag ons advies, want er zijn nog steeds wel merken die beide couverts in de collectie hebben.

 

De meeste van ons zullen niet alle bijzondere diendelen dagelijks gebruiken. Het is fijn om de basis delen in huis te hebben zoals serveerlepels, een sauslepel, een slacouvert en een taartschep.

 

ONDERHOUDS TIPS:

Toch zijn er ook enkele tips: Houd de bestekdelen gescheiden en voeg geen 18/10 edelstaal en zilveren artikelen samen in de vaatwasmachine Haal altijd het bestek na het reinigen direct uit de vaatwasmachine en droog het met de hand na. Als u nachts uw machine laat reinigen stel dan een tijdschakelaar in zodat uw bestek niet te lang in de vochtige en warme omgeving staat. Dit om vlekken te vermijden die door vochtige omgeving en hoge temperatuur veroorzaakt kunnen worden.

Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

21 per pagina

Artikelen 1 tot 21 van 1434 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 69
Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

21 per pagina

Artikelen 1 tot 21 van 1434 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 69