
Pollmann Kookclub 2023
We gaan weer van start!
Na een gedwongen pauze door Covid-19 gaan we nu vol enthousiasme weer van start met de Pollmann kookclub. In de komende workshops staat steeds een ander thema centraal. Chef Erwin gaat met je aan de slag. Geeft je handige tips, lekkere recepten om van thuis eten een feest te maken.
Samen met de andere deelnemers uit de kookclub ga je aan de slag met het thema. Erwin deelt zijn kennis, je gaat een aantal recepten maken. Daarnaast vertelt hij je ook over welke pannen en keukenhulpjes je het beste waar voor kunt gebruiken. Na afloop ga je samen met de andere deelnemers genieten van een heerlijke lunch, die je zelf hebt gemaakt.

Praktische informatie
*De Pollmann kookclub vindt plaats op zaterdag van 11-13 uur.
*Er is per kookclub plaats voor 6 personen
*De kosten bedragen 35,- per persoon
Je inschrijving is definitief als we de bijdrage voor de kookclub hebben ontvangen. Meld je aan via info@pollmann.nl, je ontvangt een factuur voor de kookclub.
Afmelden kan kosteloos tot 72 uur van tevoren, in verband met inkopen en voorbereiding.
Vis

Zaterdag 4 maart
In deze eerste editie staat vis centraal. Erwin vertelt waar je op moet letten bij het kopen van vis, hoe je een vis goed schoonmaakt en je gaat aan de slag met heerlijke recepten.
Samen met de andere deelnemers kook je een lekkere lunch, de recepten worden na afloop naar je gemaild.
Boemboe maken

Zaterdag 15 april 2023
Alles is lekkerder als je het zelf maakt, dat geldt zeker ook voor boemboes. Chef Erwin is helemaal thuis in de Aziatische keuken en leert je hoe je met de juiste ingrediënten je eigen kruidenmengsels maakt. Breng zo je gerechten eenvoudig op smaak en serveer ze aan je gasten thuis. Je gaat samen met de andere deelnemers aan de slag en gaat na afloop van de kookclub uiteraard heerlijk proeven van al het lekkers dat is gemaakt.
Asian Delight

Zaterdag 13 mei 2023
Tijdens de kookclub is er ruimte en tijd om je vragen aan Erwin te stellen. In deze kookclub gaan we aan de slag met de Aziatische keuken. Hoe maak je zelf een heerlijke Ramen bowl, noodles en gaan we groente roerbakken. Een mix van verschillende technieken komen in deze workshop aan bod. Het resultaat is een smakelijke lunch, waar je na afloop samen met de andere deelnemers van kunt genieten.
Sauzen

Zaterag 24 juni
Op verzoek hebben we deze workshop ook weer toegevoegd aan de Pollmann kookclub. Sauzen maken lijkt moeilijk, maar met de juiste pan(nen) en keukenhulpjes is het lang niet zo moeilijk als je denkt. Wat is de basis van een saus, hoe gebruik je het vet van je bereide product in de saus en meer praktische tips krijg je in deze Pollmann kookclub.
De sauzen worden gecombineerd met lekkere bereidingen, na afloop ga je met de deelnemers uit de Pollmann kookclub genieten van een heerlijke lunch. Er is genoeg tijd en ruimte om je vragen te stellen aan chef Erwin.