Wijnaccessoires

Leuke Wijnaccessoires

Mocht het onverhoopt zo zijn dat de champagnefles niet leeg komt, kunt u er een handige stop op zetten, zo blijven de bubbels in de fles, waar het bij champagne tenslotte om draait! Hieronder zie je ons overzicht aan verschillende wijnaccessoires.

Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

21 per pagina

16 artikel(en)

Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

21 per pagina

16 artikel(en)

Soorten Wijnaccessoires

Drinkt u uw wijn regelmatig uit een decanteerkaraf, dan herkent u het probleem van het drogen van de decanteerkaraf nadat u deze heeft schoon gemaakt. De karaf staat op zijn kop, waardoor deze van binnen niet droogt of uw karaf houdt een laagje water op de bodem waar u weer kalkaanslag van krijgt, dus de ideale oplossing is de karafdroger. De karaf wordt ondersteboven gedroogd, maar er kan nog lucht bij, zodat de karaf ook daadwerkelijk droogt.

Ook de uitgieter is erg prettig in gebruik, er wordt geen druppel kostbare wijn meer verspild als u deze uitgieter op uw fles plaatst. Alle wijn komt in het glas of in de decanteerkaraf. Het ideale cadeau voor de wijnliefhebber.

Heeft u een troebele bodem in een fles, waar u met een afwasborstel niet bij kunt, gebruik dan de flesreiniger van Riedel. Giet de balletjes in de fles, schudt de fles eventjes goed heen en weer en de bodem is schoon!. De flesreiniger is meerder malen te gebruiken.