Peper-, zout- & kruidenmolens

Om je gerechten op smaak te brengen zijn een peper- en zoutmolen onmisbaar.

Een klassiek en  zeer herkenbaar is de  serie Paris van het merk Peugeot  Deze molens bieden de grootste keuze aan modellen, afwerking en maten. Afhankelijk van het model zijn ze verkrijgbaar van 10 tot 110 cm en in vier verschillende uitvoeringen: blank gelakt, chocoladebruin, zwart gelakt en rood gelakt.
Het maalwerk is gemaakt van roestvrijs staal. De molens zijn verstelbaar in zes standen. Of je veel of weinig peper of zout wilt bepaal jezelf. 

Gebruik van Peugeot molens is heel simpel: draai de knop van de molen met de klok mee, bij electrische molens hoef je alleen op de knop te drukken. De Peugeot molens onderscheiden zich door het unieke maalwerk, voor elke soort kruiden is er een speciale molen ontwikkeld. Het is van belang dat je nooit zout in een pepermolen doet, omdat het maalwerk specifiek is afgestemd en eventueel vast kan lopen wanneer je een verkeerd soort kruid maalt. 

Let op!! Gebruik bij zoutmolens bij voorkeur droog, grof zeezout. 

Het maalwerk van de molens van Zassenhaus zijn  keramisch. Hierdoor zijn de molens sterk, slijtvast en corrosiebestendig. Dit merk geeft een garantie van 25 jaar !! mits u de molen naar nehoren gebruikt.

Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

21 per pagina

Artikelen 1 tot 21 van 127 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 7
Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

21 per pagina

Artikelen 1 tot 21 van 127 in totaal

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 7