Raspen

Een citroen schil, nootmuskaat en gember moet natuurlijk heel fijn geraspt worden, maar chocolade of kaas kan wel iets grover zijn.

Er zijn verschillende soorten raspen. Grof of juist zeer fijn of misschien wil je  wel beide mogelijkheden in een rasp. Voor elke raspklus is er dus wel één te vinden.

De keukenhulpjes van Gefu onderscheiden zich door hun eenvoudige bediening ze zijn modern en hebben een tijdloos design. Kortom ze zijn stijlvol, innovatief en praktisch. Gefu zelf zegt dat er meer is dan het schillen van aardappels. Koken is passie, toewijding en ijver en daar horen hoogwaardige keuken gereedschappen bij.

Een ander mooi en veelzijdig merk is Oxo Good Grips.

De handige keukenhulpen, maar ook de innovatieve schoonmaakartikelen van OXO zijn wereldwijd beroemd om de comfortabele grepen. Ieder product is doordacht om zo handig mogelijk te zijn voor de gebruiker. Ze zijn universeel ontwikkeld, dus bruikbaar voor iedereen. Voor jong en oud, man en vrouw, linkshandig en rechtshandig, dik en dun, met en zonder handicap. OXO Keukenproducten en Schoonmaakartikelen zijn handig voor iedereen.

Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

21 per pagina

14 artikel(en)

Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

21 per pagina

14 artikel(en)