Aangemaakt op
Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Artikelen 1 tot 10 van 17 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Bakvormen Le Creuset Patiliss

Saturday Sep 23, 2017

Superfijn in gebruik en veel opties!

Lees meer
Geplaatst door Anke Pollmann

Wij worden hier blij van!

Lees meer
Geplaatst door Anke Pollmann

Voor de liefste mama

Wednesday Jun 14, 2017

Zondag 14 mei is het moederdag!

Lees meer
Geplaatst door Anke Pollmann

Gien maand!

Thursday Feb 15, 2018

Een maand lang vol inspiratie, voordeel en leuke activiteiten in de winkel, lees snel verder!

Lees meer
Geplaatst door Anke Pollmann

Zin in de lente!

Friday Aug 31, 2018

Zin in de lente!


Wat was het heerlijk weer vandaag! Daar worden we vrolijk van en dan moeten we naar buiten! Dat wordt extra leuk met dit nieuwe melamine servies van Royal Doulton. Deze is nu verkrijgbaar in Pacific en Pastels en op voorraad in de winkel én webwinkel.

Door het melamine breekt het niet en dus ook ideaal om kinderen van een mooi bord te laten eten.

Lees meer
Geplaatst door Anke Pollmann

Wat was het een leuke avond! Onze winkel was de ontvangst voor bloggers en vloggers uit het hele land. Danny Jansen, o.a. bekend van 24Kitchen, stelde een heerlijk menu samen met kruidige gerechten.

De bloggers zelf aan de slag met de heerlijkste ingrediënten met de producten van Le Creuset. De producten doen je denken aan oma, familie, gezelligheid en heerlijk eten.

Op de eerste foto’s  van de avond zie je de bloggers in actie, maar als je goed kijkt ook mooie kleurrijke borden. Die zijn spiksplinternieuw en binnenkort bij ons in de winkel verkrijgbaar!

Danny Jansen vertelt je graag zelf wat hij voor lekkers heeft gekookt, bekijk zijn filmpje hier

Op onze Instagram en Facebook account vind je leuke foto’s en filmpjes van deze zeer geslaagde avond.

Lees meer
Geplaatst door Anke Pollmann

Wat je dit jaar aan je relaties of personeel moet schenken?
Ieder jaar weer iets leuks, verrassends of origineels bedenken is niet zo gemakkelijk als het lijkt en waar haal je de tijd vandaan.

Om niet net zo afgezaagd te zijn als de opening van deze blog, denken wij graag met je mee om iets leuks voor je relaties of personeel te bedenken binnen het aangegeven budget. Kerstpakketten van Pollmann zijn anders dan anders. Geen standaardpakket, maar afgestemd op jouw wensen binnen ieder budget.

Op mijn profiel kun je ervaringen lezen van mensen die eerder van ons geschenken hebben afgenomen.
Ik stuur graag ons magazine toe om je een idee te geven van wat we kunnen of drink een kop koffie om samen te bespreken wat je wensen zijn en wat wij voor je kunnen betekenen!

Lees meer
Geplaatst door Anke Pollmann

Onze pui verandert ook!

Saturday Jun 18, 2016

Onze pui verandert ook!

nieuwe pui

In de Kerkstraat is de verbouwing in volle gang, maar voorlopig is daar niets van te zien aan de buitenkant. De nieuwe pui wordt pas in de laatste week geplaatst en is daarmee het slotstuk van de verbouwing.

Dit is de eerste keer in ons bestaan, dat wij vrijwillig gaan verhuizen. Ons bedrijf is gestart in de Bakkerstraat. Nu staat op deze plek de fontein op het Marktplein. Ons pand is in de Tweede wereldoorlog helaas verloren gegaan en hierdoor werden we gedwongen een ander onderkomen te zoeken. Ter gelegenheid van ons 100-jarig bestaan hebben we een bronzen beeld op de plek van ons oude pand geplaatst. Op de foto van dit pand, de meest linkse, is te zien, dat het toen nog bijzonder was als er een foto werd gemaakt. Een ieder is netjes gekleed en ze kijken allemaal naar de camera.

Vanaf 1940 is onze winkel gevestigd aan de Vijzelstraat. Van toen tot nu hebben we een aantal keren een extra winkel gehad in de Ketelstraat en Bakkerstraat, o.a. een glaswinkel.
Door de jaren heen, hebben hier een aantal verbouwingen plaats gevonden, waardoor niet alleen ons pand aan de buitenkant, maar ook aan de binnenkant drastisch is gewijzigd in de loop der jaren. Van de pui zijn hierboven een aantal versies toegevoegd.

In september verhuizen we naar onze nieuwe locatie in de Kerkstraat, in de 7Straatjes. Een klein voorproefje van deze pui is helemaal rechts afgebeeld. Het blijft dus nog even een verassing hoe het er precies uit komt te zien, maar het is al bijna september dus nog maar heel even geduld!

Lees meer
Geplaatst door Anke Pollmann

We zijn begonnen!

Wednesday Oct 19, 2016

verbouwing is begonnen

We zijn begonnen!

De verbouwing in ons nieuwe pand is inmiddels in volle gang. Na maanden van voorbereiding, overwegen en keuzes maken, kunnen we van start met verbouwen.

De oude gevel is het laatste onderdeel van de verbouwing en van de buitenkant is er niet veel te zien, maar dat betekent niet dat er binnen niet hard wordt gewerkt! Een kleine greep uit de werkzaamheden: elektra opnieuw aanleggen, dak isoleren, ramen in dak vervangen, spanten schonen en verven, keuken plaatsen en toilet verplaatsen. Wij zullen regelmatig foto’s plaatsen om te laten zien wat er achter de deur gebeurt.

Een leuke en hectische tijd, wij vinden het vooral heel leuk dat de plannen nu tot uitvoering gaan komen!

Wij houden op de hoogte, vind je het in de tussentijd leuk om een kijkje achter de deur te komen nemen? Je bent van harte welkom, wij leiden je graag rond!

Lees meer
Geplaatst door Anke Pollmann

Vaderdag

Zondag is het vaderdag. Ja aanstaande zondag dus het wordt nu echt tijd om na te denken over wat je lieve, grappige of stoere vader heeft verdiend dit jaar. Behalve een ontbijtje op bed (dat zal je zelf moeten doen). Daarom hebben wij 5 tips voor je vader, die misschien alles al heeft.

Vlijmscherpe messen
Vaders houden van goed gereedschap, messen horen daar zeker bij. Die moeten natuurlijk wel scherp zijn. Met deze messenslijper van Wüsthof wordt dat appeltje eitje. Er kan niets fout gaan dus dat is fijn. Je haalt het mes eerst door de grove opening, daarna nog even fijn slijpen. Resultaat, je mes weer vlijmscherp en je vader heeft gegarandeerd nog 10 vingers.

Gin tonic glazen
Liefde van de man gaat door de maag. Gin Tonic wordt veel op het terras besteld, bijvoorbeeld bij onze nieuwe buur Zafvino. Maar is natuurlijk ook lekker om thuis te drinken. Je schenkt hem in een stoer glas of juist op een pootje.

Grillpan le Creuset
Houdt jouw vader van grillen en van vlees?  Dan is een grillpan van Le Creuset misschien een goed idee. Deze pannen kunnen zeer hoog verwarmd worden en geven het vlees een heerlijke grillsmaak. Extra handig: je kunt ze ook op de barbecue gebruiken!

Aanstaande zaterdag is het Men’s Saterday, een speciale dag voor mannen in de Binnenstad van Arnhem. We hebben dan een speciale actie, je koopt de grillpannen van Le Creuset dan met 25% korting.

Peper en zoutmolen voor pittige vaders
Je hebt van de vaders die al peper en zout toevoegen voordat ze ook maar een hap geproefd hebben. Deze molen kun je zowel tijdens het koken gebruiken als op tafel zetten om nog wat extra toe te voegen (of je nou wel of niet geproefd hebt!). Door de verschillende kleuren is het peper en het zout gemakkelijk uit elkaar te houden.

Barbecue op zijn eigen bord
Deze week is het er niet echt weer voor, maar het wordt vast snel weer beter en dus zonnig. Juist het wordt vast barbecue weer. Deze borden van Villeroy & Boch zijn handig om een worstje op de serveren, met een kuiltje voor de saus. Als het winter is of het regent, dan kun je dit bord ook heel goed gebruiken om hapjes op te serveren!

Heb jij een vader met andere wensen? Kom dan langs in onze winkel of shop in onze webwinkel. Meer inspiratie nodig? Je weet ons te vinden!

Lees meer
Geplaatst door Anke Pollmann
Aangemaakt op
Van laag naar hoog sorteren
per pagina

Artikelen 1 tot 10 van 17 in totaal

Pagina:
  1. 1
  2. 2