
Trancheerbestek
Snijd het vlees aan tafel en dien het eenvoudig op
Wanneer je een stuk vlees of een rollade hebt bereikt, kun je deze aan tafel aansnijden en serveren. Hiervoor is het handig om een grotere vork en een groter mes voor te gebruiken. Dit wordt een trancheervork en een trancheermes genoemd.
Na gebruik mag het bestek in de vaatwasser worden gereinigd. Verzilverd en zilveren trancheerbestek zal wel eerder verkleuren in de vaatwasser en zul je daarom sneller opnieuw moeten poetsen.
-
ROBBE & BERKING - Alt-Chippendale 150 - Trancheermes 31,2cm
Alt-Chippendale 150€ 226,00Levertijd: 1- 2 weken -
ROBBE & BERKING - Alt-Chippendale 150 - Trancheervork 26,5cm
Alt-Chippendale 150€ 226,00Levertijd: 1- 2 weken -
ROBBE & BERKING - Alt-Kopenhagen 150 - Trancheermes 25,3cm
Alt-Kopenhagen 150€ 226,00Levertijd: 1- 2 weken -
ROBBE & BERKING - Alt-Kopenhagen 150 - Trancheervork 23cm
Alt-Kopenhagen 150€ 226,00Levertijd: 1- 2 weken -
ROBBE & BERKING - Classic-Faden 150 - Trancheermes 25,2cm
Classic-Faden 150€ 226,00Levertijd: 1- 2 weken -
ROBBE & BERKING - Classic-Faden 150 - Trancheervork 22,5cm
Classic-Faden 150€ 226,00Levertijd: 1- 2 weken