
GREENPAN
-
GREENPAN - Barcelona Pro - Hapjespan met steel 28cm 4.00l
Barcelona Pro€ 149,90Op voorraadLevertijd: 1 - 2 werkdagen -
GREENPAN - Barcelona Pro - Pannenkoekenpan 28cm
Barcelona Pro€ 99,90Op voorraadLevertijd: 1 -2 werkdagen -
GREENPAN - Barcelona Pro - Koekenpan 20cm
Barcelona ProSpeciale prijs € 69,95 Normale prijs € 89,90Op voorraadLevertijd: 1 -2 werkdagen -
GREENPAN - Barcelona Pro - Hapjespan met 2 grepen 30cm 4.00l
Barcelona Pro€ 164,90Levertijd: 1 - 2 weken -
GREENPAN - Barcelona Pro - Koekenpan 26cm
Barcelona Pro€ 104,90Op voorraadLevertijd: 1 -2 werkdagen -
GREENPAN - Barcelona Pro - Koekenpan 28cm
Barcelona Pro€ 109,90Op voorraadLevertijd: 1 -2 werkdagen -
GREENPAN - Barcelona Pro - Koekenpan 30cm
Barcelona ProSpeciale prijs € 89,95 Normale prijs € 114,90Op voorraadLevertijd: 1 -2 werkdagen -
GREENPAN - Barcelona Pro - Steelpan 16cm met 2 schenktuiten
Barcelona ProSpeciale prijs € 69,95 Normale prijs € 89,90Op voorraadLevertijd: 1 -2 werkdagen -
GREENPAN - Barcelona Pro - Vispan ovaal 33x23cm
Barcelona ProSpeciale prijs € 87,95 Normale prijs € 109,90Op voorraadLevertijd: 1 - 2 werkdagen -
GREENPAN - Barcelona Pro - Wok 28cm 3,65l
Barcelona Pro€ 114,90Op voorraadLevertijd: 1 -2 werkdagen
Greenpan koekenpan: een gezond alternatief
Greenpan Keramische anti-aanbaklaag
De collectie van Greenpan bestaat uit RVS pannen en pannen met een anti-kleeflaag. In onze blog Hoe kies ik een koekenpan leggen we je het verschil uit tussen een RVS koekenpan en een anti-kleef koekenpan. Daarnaast zijn er verschillende soorten anti-kleeflagen. Greenpan maakt uitsluitend koekenpannen met een keramische anti-kleeflaag. Het voordeel van een keramische koekenpan is dat je deze hoog mag verhitten, je kan er dus alles in maken een eitje, maar ook een biefstuk in dichtschroeien. De keramische laag van Greenpan heet Thermolon. Deze laag bevat geen PFAS en heeft als basis een afgeleide van zand. Door deze manier van produceren wordt er bij de productie 60% minder CO2 uitgestoten, dan bij de productie van traditionele anitkleeflagen.
Tips voor het bakken met een keramische koekenpan
Om langer plezier te hebben van je keramische koekenpan hebben we een aantal tips voor je.
- Verhit de pan niet te heet en altijd met olie of vet in de pan. Zo voorkom je oververhitting. Gebruik bij Inductie nooit de boost stand, bij geen enkele koekenpan
- Zorg voor een schone pan, anders bak je op het vet of vuil van de vorige keer en gaat de pan aanbakken
- Ondanks dat een pan vaak in de vaatwasser gereinigd mag worden is het beter voor de levensduur van de pan om deze met de hand af te wassen.
- Iets aan laten bakken? Laat de pan dan even weken in warm water.
- Laat de pan altijd eerst afkoelen, voordat je deze schoonmaakt, anders kan de pan krom trekken.
- Gebruik houten, siliconen of kunststof spatels in de pan
- Gebruik pannenbloemen tussen je pannen om beschadiging door het schuiven te voorkomen
Greenpan koekenpan kopen?
Wil je een Greenpan koekenpan kopen? Dan ben je bij Servies.nl aan het juiste adres! Greenpan koekenpannen zijn keramische anti-kleefpannen, volledig PFAS-vrij en ideaal voor gezond koken. Kom langs in onze winkel in Arnhem en ontdek ons uitgebreide assortiment, of shop eenvoudig online op Servies.nl. Onze team met persoonlijke service staat altijd voor je klaar, en bij bestellingen vanaf 49,95 profiteer je van gratis verzending. Maak koken leuker en duurzamer met een Greenpan koekenpan van Servies.nl!