Pollmann sinds 1890

Pollmann sinds 1890, Wij maken van thuis eten een feest!

      

De webshop Servies.nl is onderdeel van Pollmann sinds 1890. Naast onze webwinkel hebben wij ook een winkel in de 7straatjes van Arnhem centrum. Wij zijn een familiebedrijf, waarin inmiddels de vierde generatie Pollmann actief is. Wij hebben ruim 129 jaar ervaring en inmiddels hebben wij de grootste serviezen- en bestekcollectie van Nederland. Wij maken van thuis eten een feest!

Assortiment
Ons assortiment bestaat naast servies en bestek uit kookartikelen, keukenhulpjes, messen, (koeken)pannen en leuke cadeaus.
Ben je op zoek naar een mooi en leuk cadeau voor je zakelijke relaties of personeel, wij maken graag een aanbod op maat. Eigenlijk kan alles, jouw wensen staan centraal.

Webwinkel
In 1997 zijn wij begonnen met onze webwinkel en hebben hierin dus veel ervaring met het verzenden van onze (vaak breekbare) artikelen. Gelukkig hebben wij daarom weinig klachten over de verzending. Onze pakketten worden verzonden met de vervoerder DHL en na verzending de volgende werkdag aangeboden.

Extra gemak

De winkel en webwinkel horen bij elkaar, dat betekent voor jou extra gemak. Je kunt zich bijvoorbeeld oriënteren in de winkel en in de webwinkel je bestelling plaatsen of andersom.
Onze medewerkers van de (web)winkel hebben veel ervaring en kennis van het assortiment. Heb je een vraag? Neem dan vooral contact met ons op via email, telefoon, chat op de website, sociale media of breng een bezoek aan de winkel. Wij helpen je graag!

Dagje Arnhem
Veel bezoekers van onze winkel combineren dit met een dagje Arnhem. Er zijn in de verschillende straatjes veel leuke (kleine) winkeltjes te vinden, die je nergens anders vindt. We helpen je graag op weg en delen onze tips. Maar er is meer, een bezoek aan het Modekwartier is zeker de moeite waard. Hierin zijn afgestudeerden van Artez gevestigd en zij laten in hun winkels hun collectie zien. Het hele jaar door worden er activiteiten georganiseerd. 
Uit gewinkeld? Arnhem heeft veel leuke horecagelegenheden bijvoorbeeld bij ons in de 7straatjes, waar je een drankje kunt drinken of een hapje kunt eten. Wij geven je graag onze favoriete adresjes!

Graag tot ziens in onze (web)winkel!

Nick en Anke Pollmann
Boy,Neeltje, Amarens, Miranda & Mirjam