Pollmann sinds 1890

Pollmann sinds 1890, 127 jaar ervaring

De webshop Servies.nl is onderdeel van Pollmann sinds 1890. Naast onze webwinkel hebben wij ook een winkel in het centrum van Arnhem. Wij zijn een familiebedrijf, waarin inmiddels de vierde generatie Pollmann actief is. Wij hebben ruim 127 jaar ervaring en inmiddels hebben wij de grootste serviezen- en bestekcollectie van Nederland.

Assortiment
Ons assortiment bestaat naast servies en bestek ook uit een ruime sortering kookartikelen, met elektrische apparaten, keukenhulpjes, messen, (koeken)pannen en leuke cadeaus.

Webwinkel
In 1997 zijn wij begonnen met onze webwinkel en hebben hierin dus veel ervaring met het verzenden van onze (vaak breekbare) artikelen. Gelukkig hebben wij daarom weinig klachten over de verzending. Onze pakketten worden verzonden met de vervoerder DHL en na verzending de volgende werkdag bij u aangeboden.

Extra gemak

De winkel en webwinkel horen bij elkaar, dat betekent voor u extra gemak. U kunt zich bijvoorbeeld oriënteren in de winkel en in de webwinkel uw bestelling plaatsen of andersom.
Onze medewerkers van de (web)winkel hebben veel ervaring en kennis van het assortiment. Heeft u een vraag? Neem dan vooral contact met ons op via email, telefoon, sociale media of breng een bezoek aan de winkel. Wij helpen u graag!

Dagje Arnhem
Veel bezoekers van onze winkel combineren dit met een dagje Arnhem. Er zijn in de verschillende straatjes veel leuke (kleine) winkeltjes te vinden, die u nergens anders vindt. In onze winkel ligt een Funshopgids voor u klaar, met daarin een handig overzicht van deze unieke winkels met plattegrond. Maar er is meer, een bezoek aan het Modekwartier is zeker de moeite waard. Hierin zijn afgestudeerden van Artez gevestigd en zij laten in hun winkels hun collectie zien. Het hele jaar door worden er activiteiten georganiseerd. Voor een actueel overzicht van activiteiten kunt u de Arnhem app downloaden.
Uit gewinkeld? Arnhem heeft veel leuke horecagelegenheden, waar u een drankje kunt drinken of een hapje kunt eten. Wij geven u graag onze favoriete adresjes!

Graag tot ziens in onze (web)winkel!

Nick en Anke Pollmann
Alice, Boy, Miranda & Mirjam