Koffieglazen

Onze Koffieglazen

Het vinden van de juiste glazen passend bij uw gewenste koffie is nog een hele opgave. Daarom bieden wij met onze glazen collectie een oplossing. Als je als een echte barista je speciale koffie wilt maken dan kun je bij een koffieglas natuurlijk heel goed zien wat je doet. En het ziet er ook nog eens fantastisch uit. Er zijn verschillende thee- koffie- en drinkglazen. Van Cappuccino, espresso tot Latte Macchiato glazen. U kunt vast iets vinden binnen onze collectie.

Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

21 per pagina

11 artikel(en)

Positie
Van hoog naar laag sorteren

Foto-tabel Lijst

21 per pagina

11 artikel(en)

Soorten Koffie

Latte macchiato is een koffiedrank, niet te verwarren met koffie verkeerd of caffè latte, die allebei weer net iets anders van samenstelling zijn. Een latte macchiato bestaat uit laagjes opgeschuimde melk en espresso. De latte macchiato staat bekend om de mooie laagjes en wordt daarom ook altijd in een hoog glas geserveerd. Een broertje van de latte macchiato is de caffè macchiato, waarbij bovenop de espresso minder melkschuim wordt toegevoegd.

 

Een goede cappuccino bestaat uit  een derde deel sterke koffie, een derde deel warme melk plus een derde deel melkschuim.