Trancheerbestek
Snijd het vlees aan tafel en dien het eenvoudig op
Wanneer je een stuk vlees of een rollade hebt bereikt, kun je deze aan tafel aansnijden en serveren. Hiervoor is het handig om een grotere vork en een groter mes voor te gebruiken. Dit wordt een trancheervork en een trancheermes genoemd.
Na gebruik mag het bestek in de vaatwasser worden gereinigd. Verzilverd en zilveren trancheerbestek zal wel eerder verkleuren in de vaatwasser en zul je daarom sneller opnieuw moeten poetsen.
-
ROBBE & BERKING - Franzosisch Perl 150 - Trancheermes 24,4cm
Franzosisch Perl 150€ 226,00Levertijd: 1- 2 weken -
ROBBE & BERKING - Franzosisch Perl 150 - Trancheervork 22cm
Franzosisch Perl 150€ 226,00Levertijd: 1- 2 weken -
ROBBE & BERKING - Rosenmuster 150 - Trancheermes 25,5cm
Rosenmuster 150€ 226,00Levertijd: 1- 2 weken -
ROBBE & BERKING - Rosenmuster 150 - Trancheervork 23cm
Rosenmuster 150€ 226,00Levertijd: 1- 2 weken -
ROBBE & BERKING - Scandia 18/8 - Trancheermes
Scandia 18/8€ 84,00Op voorraadLevertijd: 1-2 werkdagen -
ROBBE & BERKING - Scandia 18/8 - Trancheervork
Scandia 18/8€ 84,00Op voorraadLevertijd: 1-2 werkdagen